×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Гъбични инфекцииЕдин от най-честите причинители на гъбични инфекции при здрава имунна система и балансирана чревна флора е Кандида албиканс.

Ако чревната флора е унищожена от продължителна употреба на антибиотици, кандида се развива неконтролируемо и води до редица мъчителни симптоми и локални инфекции. Една от тях е вагиналната кандидоза, която е особено неприятна в летните месеци.

Смята се, че при размножаване на кандида в червата е възможно преминаването й през чревната стена и разпространението й в организма. Имунната система се активизира, наблюдава се умора, главоболие, променливо настроение, слаба памет, лоша концентрация и апетит към сладки храни.

Факторите, които допринасят за развитието на гъбична инфекция, са:

  • честата употреба на антибиотици

  • богати на захар храни

  • ползването на стероиди, антиацидни и противоязвени препарати

  • приемането на орални контрацептиви


Симптомите на гъбичната  инфекция включват: умора, лоша памет, стомашни, ставни и мускулни болки, запек, подуване или диария, вагинално течение, сърбеж, парене, простатит и др.

За щастие има редица природни средства, които в комбинация с подходяща диета, са в състояние постепенно да отстранят проблема.

Ацидофилус – ацидофилус е бактерия, която контролира размножаването на кандида, регулирайки киселинността на чревния тракт.

Фибри – фибри от типа на псилиум или пектин се препоръчват ежедневно при наличие на кандидоза.

Стомашно-устойчиви капсули с екстракт от чесън - чесънът е популярен с противогъбичните си свойства и способността си да активизира имунната ни защита.

Масла от чаено дърво, риган и мента – препоръчват се като средство за предотвратяване свръхразвитието на кандида отново под формата на стомашно-устойчиви капсули.

Клеева тинктура – препоръчва се при всякакъв род бактериални, вирусни и гъбични инфекции. В случаите на кандидоза може да се приема както вътрешно, така и локално с помощта на вагинален душ.

Келп, горчив портокал, нар, както и пробиотичните препарати благоприятстват създаването на по-здрава стомашно-чревна среда. Приложението им трябва да бъде съобразено с евентуалното наличие на съпътстващи заболявания.

Ревита Ви препоръчва:

Перли WINTER+ (Зимен сезон)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли IC (Интензив)

Перли Ацидофилус

Примадофилус Кидс, 80 mg

Примадофилус, 63 mg

Риган масло, 75 mg

Келп (кафяви водорасли), 660 mg

Мента (лист), 400 mg

Горчив портокал, 450 mg

Нар, 350 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.