×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хиалуроновата киселина, по-известна като „фонтан на живота“, се съдържа в съединителната тъкан. Тя запълва пространството между клетките на кожата и други тъкани в организма. Хиалуроновата киселина е важен компонент на синовиалната течност, която поддържа доброто състояние на ставите, на стъкловидната част на окотo и на червените кръвни клетки. Чудоворната киселина запазва водата в клетките,  обогатява ги с хранителни вещества, предотвратява изсушаване и състаряване на кожата. С напредване на възрастта кoличествата хиалуронова киселина в организма намаляват. Младата и красива кожа може да се запази по-дълго с помощта на незаменимата хуалуронова киселина.Откъде да си я набавим по напълно естествен и природен начин?
  • Тъй като хиалуроновата киселина се съдържа в съединителната тъкан на животните, консумирането на продукти от животински произход се смята за най-добрия естествен източник. Супа от пилешка кожа може да бъде изненадващо богат източник на хиалуронова киселина. Повечето хранителни добавки с хиалуронова киселина на пазара са направени от гребените на петлите.
  • Магнезият в организма е жизненоважен за синтеза на хиалуронова киселина. Консумирането на храни, богати на магнезий като авокадо, броколи, фъстъци, картофи, соя и спанак помагат за поддържането на нивата на хиалуронова киселина в организма.
  • Естрогенът и хиалуроновата киселина са в неразривна връзка. Когато нивото на едното се покачи, същото се случва с нивото на другото. Соеви продукти като тофу и соеви зърна покачват нивата на естроген, като го правят индиректен източник на хиалуронова киселина.
  • Липсата на цинк в организма съвпада с ниските нива на хиалуронова киселина. Затова консумирането на кафяв ориз, фъстъци, картофи, тиквени семки и други храни, богати на цинк, може да облекчи проблема.

Коментари (1)

    • elizabet
    • 2012-10-04 13:17:45
    hahahahahha da be da

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.