×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

тонгкат али


С напредване на възрастта много мъже се чувстват смутени и разочаровани от спада в сексуалната си активност, като отчаяно искат да се насладят на интимни удоволствия като в младостта си. Разбираемо, въпреки че медицината предлага многобройни решения за подобно състояние, синтетичните препарати с много странични действия притесняват мнозина. И тогава на помощ идват изпитани природни продукти, доказали своето въздействие като афродизиаци и с невероятен ефект за повишаване на мъжката потентност. Сред тях палмата на първенството държи супер концентрирания екстракт от корен на растението тонгкат али Tongkat Ali LJ100, който може да повиши нивата на тестостерона и човешкия растежен хормон (HGH) по естествен начин, така че да стимулира либидото и мъжката сила, да увеличи производството на чиста мускулна маса, да накара представителите на силния пол да се почувстват отново силни и да възвърнат самочувствието си.

 

Защо е толкова мощен

LJ100 е концентрирана извлечена форма на тонгкат али, която е по-силна в сравнение с други подобни. Известно е, че основната биоактивна съставка в растението са пептиди, наречени еurypeptides (еурипептиди). Докато за обикновения екстракт от билката се смята, че съдържа между 2 и 4 % от съединението, в LJ100 те са около 22%!

 

Какво е LJ100?

LJ100 е търговската марка на екстракт от Tongkat Ali, който е специално проучен в контекста на повишаване на производството на тестостерон и съдържа 40% гликосапонини и 22% еурипептиди. Той е патентован и се произвежда от компания, наречена HP Ingredients, която е базирана във Флорида и доставя самото растение от малайзийска GMP фабрика. След като продуктът бъде завършен, той се предоставя на компаниите, които да добавят тонгкат али към техните маркови продукти.

 

Тайната на тонгкат али

Родина на тонгкат али е Малайзия, която се гордее с огромно богатство от тропически гори с  хиляди растения с потенциални лечебни стойности. Едно такова растение е високото храстово дърво от семейство Simaroubacaece - Eurycoma longifolia. Местното име на храста е тонгкат али, което се превежда като „бастунът на Али“, доста внушително отражение на традиционната му функция да осигурява мъжественост на застаряващите мъже.

Отварата от корените на тонгкат али се използва от векове в Малайзия и Югоизточна Азия като афродизиак при загуба на сексуално желание и импотентност, както и за лечение на редица заболявания, включително следродилна депресия, малария, високо кръвно налягане и умора. Tонгкат али е наричан „домашната виагра“ на Малайзия, като правителството на Малайзия инвестира значителни усилия за лицензиране, разработване и поддържане на изследвания за потенциалните ползи за здравето на Eurycoma longifolia чрез различни правителствени организации, включително Института за изследване на горите на Малайзия.

 

Лечебна сила

Лечебните елементи на Tongkat Ali се съдържат в корените, голяма, сложна и визуално зашеметяваща мрежа, която наподобява тази на дърво. Корените на тонгкат али са били използвани като отвара от местните жители на стара Малая, особено от възрастните хора, за сила и енергия, както и за повишаване на либидото и сексуалната сила. Съвременната фитохимия допълнително изяснява, че корените съдържат еурипептиди, 30-39 аминокиселинна верига и 4300 далтона молекулно тегло.

LJ100 е резултат от иновативното сътрудничество между уважавания масачузетски институт за технологии и правителството на Малайзия и е защитен от световен патент за лечение на сексуална дисфункция, повишаване на тестостерона и мъжка плодовитост. Патентът (с дата 7 ноември 2006 г., номер 7.132,117 [US] и WO 02/17946 A1) е за „биоактивните еурипептиди, изолирани в тонгкат али, за които е доказано, че са активните съединения, ефективни за лечение на сексуални дисфункция, мъжко безплодие и повишен тестостерон“. Патентът описва 16 претенции, вариращи от състава до начина, по който такива водни екстракти от тонгкат али повишават положително биосинтезата на андрогени и влияят върху репродуктивните способности при мъжете.

 

LJ100 е единствената форма на тонгкат али, която има следните научно доказани предимства:

  • Подобрява сексуалната функция и повишава либидото
  • Поддържа нормални високи нива на свободен тестостерон
  • Инхибира глобулина, свързващ половите хормони
  • Намалява кортизола, хормона на стреса
  • Подобрява различни профили на настроението
  • Предотвратява качването на килограми за постигане на успешна загуба на тегло
  • Насърчава анаболното състояние и намалява катаболното състояние
  • Намалява умората и напрежението
  • Подобрява издръжливостта при спортисти от всички възрасти
  • Естествена алтернатива на заместителната терапия с тестостерон
  • Насърчава общото благосъстояние и хормоналното здраве

 

LJ100 предимства

  • Повишаване на спортните постижения и издръжливост
  • Подобряване на сексуалното представяне и стимулиране на либидото
  • Помага за подобряване на настроението
  • Ефективен е по време на андропауза и осигурява здравословно остаряване

 

Днес LJ100 tongkat ali се използва за редица състояния, включително еректилна дисфункция, импотентност, безплодие и за подобряване на спортните постижения и физическата сила. Смята се, че повишава нивата на тестостерон, което може да повлияе на сексуалната функция и желанието, като същевременно поддържа мускулното развитие и сила. Освен това се предполага, че насърчава „сексуалното подобряване, удоволствието, възбудата и по-доброто представяне по време на интимни ласки“.

 

Как работи LJ100 Tongkat Ali?

Как LJ100 влияе върху нивата на тестостерон? Въпреки че се смята основно за мъжки хормон, жените също произвеждат тестостерон. Но нивата на тестостерон при жените са средно с 80% по-ниски от тези при мъжете. Едно от наличните изследвания за връзката между тонгкат али и производството на хормони включва проучване на 76 мъже, страдащи от хипогонадизъм в начален стадий - състояние, при което мъжете не произвеждат достатъчно тестостерон или имат нарушена способност да произвеждат сперма. На участниците са дадени 200 mg водоразтворим екстракт от тонгкат али за един месец. Резултатите сочат, че индивидите, които са получавали билката, са имали значително по-високи серумни концентрации на тестостерон в кръвта в сравнение с изходните нива. Участниците също съобщават за намалени симптоми на хипогонадизъм.

В отделно проучване е наблюдавано, че дневна доза от 400 mg тонгкат али в продължение на пет седмици повишава нивата на тестостерон и мускулната сила както при възрастни мъже, така и при жени.

Начинът, по който LJ100 tongkat ali влияе върху нивата на тестостерон, все още е обект на изследване. Някои специалисти подозират, че екстрактът може да увеличи производството на тестостерон в клетките на Лайдиг, съдържащи се в мъжките тестиси, които са отговорни за производството на тестостерон. Освен това тонгкат али може да помогне за освобождаването на свързания тестостерон, като по този начин повишава нивата на кръвния серум.

 

Като обобщение:

LJ100 е патентована форма на афродизиака тонгкат али със супер мощно действие. Ефектите на хранителната добавка се простират от увеличаване новото на тестостерон, стимулиране на либидото и подобряване на сексуалното представяне, повишаване на мускулната сила и енергията до подобряване на настроението и мъжкото самочувствие.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Аглика Илиева

Аглика Илиева е журналист с дългогодишен опит в различни печатни и електронни медии, майка на две деца. Има множество публикации и авторски текстове в сферата на културата, лайфстайл и съвременен начин на живот. Интересът й към здравната тематика е продиктуван от убеждението, че всеки един от нас носи хармонията в себе си, а грижата за тялото е неразривна част от усещането за красота и душевен комфорт.

Продуктът беше успешно добавен в любими.