×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Плодове, включително и червени боровинки, отдавна са признати като храни, които намаляват риска от различни хронични заболявания, включително и някои видове рак. Наскоро бяха публикувани и резултатите от две паралелни проучвания, които показват силните противоракови свойства на червените боровинки. Възможно ли е това? Специалистите са категорични, че червената боровинка все още не е така желаната панацея срещу смъртоносните ракови клетки, но драстично намалява риска от появата им и успешно ги унищожава.Морят тумори с червена боровинка
Добре известен факт е, че вкусният плод съдържа стотици биоактивни съединения. Американски учени смятат, че някои от тези фитонутриенти имат силни противоракови свойства. В проучване, продължило 5 години, участвали 600 жени на различна възраст. Всички те били с диагноза рак на яйчниците или на маточната шийка. Учените установили, че под влиянието на мощните съставки на червената боровинка туморните клетки буквално се стопяват.
Във второто изследване специалистите от Университета на Масачузец, Дартмут (САЩ) търсили връзка между редовния прием на червени боровинки и рака на простатата. Изследователите открили, че благодарение на своите антиоксидантни и противовъзпалителни средства фитонутриентите намаляват деленето на раковите клетки и по този начин спират смъртоносния процес.
Учените са категорични, че са необходими още редица проучвания, за да се докажат категорично противораковите свойства на червената боровинка, но засега първите резултати са много обнадеждаващи. Тестовете показват, че редовният прием на боровинки намалява риска от рак на дебелото черво, на простатата, на гърдата и на маточната шийка.

Ревита Ви препоръчва

Червена боровинка, 430 mg

Червена боровинка (плод), 465 mg

КРАН Rx – червена боровинка 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.