×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Диабет



Захарният диабет е метаболитно заболяване, характеризиращо се с високи нива на кръвната захар. При диабет тялото или не произвежда достатъчно от хормона инсулин, или не е в състояние ефективно да използва инсулина, който е отговорен за преноса на глюкозата от кръвта към клетките, където тя да бъде използвана за енергия.

С времето лошият контрол върху кръвната захар може да доведе до увреждане на очите, бъбреците и други органи, и да предизвика диабетна невропатия - едно от най-честите усложнения на диабета.

 

Някои от общите симптоми при диабет биват:

  • повишен апетит и силна жажда;
  • често уриниране;
  • замъглено зрение;
  • силна умора;
  • бавно зарастващи рани и др.

 

Адекватното лечение и спазването на подходящ хранителен режим са от съществено значение за поддържане на кръвната захар в баланс.

Природните средства, отдавна известни с глюкозорегулиращите си свойства също имат своето важно място в терапията. Въздействието им засяга метаболизма, липидния профил, реакцията на клетките към инсулина, апетита и теглото, кръвното налягане.

В Revita.bg се предлага голямо разнообразие от натурални продукти, формулирани да подпомагат качеството на живот при диабет и да осигуряват защита срещу усложненията на захарната болест.

 

Какви продукти ще откриете при нас:

  • мултивитамини със силно тонизиращо действие;
  • антиоксиданти и невропротектори, които предпазват нервите от увреждане;
  • растителни екстракти за повишаване чувствителността на тъканите към инсулина, подобряване усвояването на глюкозата от клетките и поддържане на зрението;
  • комбинирани формули с витамини, минерали и билки за регулация кръвно-захарните нива и поддръжка на сърдечно-съдовото здраве;
  • фибри намаляване на апетита, желанието за сладко и теглото.

 

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

 

Alive! Diabetic Multivitamin /Алайв! Мултивитамини за диабетици, 60 таблетки

Мултивитаминна формула, източник на над 25 естествени съставки – витамини, минерали, антиоксиданти и растителни екстракти, перфектно съчетаващи се със специфичния режим на хранене и физическа активност, към който хората с диабет трябва да се придържат. Намалява типичната умора, която хората с диабет често изпитват, стимулира мозъчната функция, подобрява кондицията. Перфектно допълнение към грижата за имунитета през студените месеци.

 

AlphaBetic® Alpha Lipoic Acid / Алфа Бетик Алфа-липоева киселина, 200 mg, 60 капсули

Мощен антиоксидант, осигуряващ стабилна защита срещу оксидативния стрес и допринасящ за предотвратяване процесите на преждевременно стареене при преддиабетно състояние и  диабет.

Упражнява ефективен контрол върху нивата на кръвната захар, благоприятства инсулиновата чувствителност, допринася за здравословната редукция на теглото.

Приемът й се отразява много добре на зрението – намалява оксидативния стрес в лещата на окото, предпазва клетките на ретината от увреждане и подобрява зрителната острота.

 

WellBetX® Бяла Черница / Mulberry, 100 mg, 90 капсули

Източник на моранолин (1-дезоксиножиримицин), който поддържа нивата на кръвната захар в норма. Регулира апетита и редуцира желанието за сладки храни. Спомага за редуциране на резките промени в глюкозата и инсулина след хранене. Понижава нивата на триглицеридите и на лошия холестерол.

 

WellBetX® Канела / Cinnamon Extract, 150 mg, 60 капсули

Висококачествен, изключително мощен, стандартизиран екстракт от сурово изсушена канела, патентован като CinnamonRich™ – единственият клинично тестван, научно утвърден екстракт. Специално създаден за хора с преддиабетно състояние и диабет тип 2. Източник е на биоактивни съединения с инсулиноподобни ефекти, които увеличават усвояването на глюкоза от клетките до 20 пъти.

 

Canela Complex - Канела Комплекс (с цинк и хром) / Контрол на кръвната захар, 90 капсули

Комбинацията от канела, цинк и хром, намалява нивата на кръвната захар, подобрява инсулиновата чувствителност, засилва глюкозния метаболизъм и поддържа нормалните нива на кръвното налягане.

Благодарение на включения в състава микроелемент хром, е изключително полезна при повишен апетит и нарушения в протеиновия, въглехидратния и липидния метаболизъм. 

 

Glutathione LipoMicel Matrix / Глутатион с висока абсорбция, 300 mg, 60 софтгел капсули

Универсален, изключително мощен антиоксидант. Синтезира се естествено в организма, но с напредване на възрастта и при наличие на някои заболявания, производството му намалява.

Глутатионът има важно участие в протеиновия синтез, чернодробната детоксикация, защитата и възстановяването на ДНК, трансфера на аминокиселини, активирането на ензимите и много други обменни процеси.

Недостигът на глутатион се асоциира с повишен риск от развитие на диабет тип 2, болестта на Паркинсон, белодробни проблеми.

В този продукт глутатионът е формулиран посредством уникалната патентована технология LipoMicel Matrix, която многократно увеличава абсорбцията му.

 

Разгледайте още продукти ТУК

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.