×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

серапептаза


Наричат ензима серапептаза „убиец на болката“, независимо дали става дума за проблеми в ставите, мускулите, гърба, остеопороза, ревматоиден артрит, мигрена, синузит. Естествено произвеждан от бактерии в червата на копринената буба, той оказва мощен противовъзпалителен ефект, като може да блокира освобождаването на причиняващите болка амини от възпалените тъкани. Отличава се с уникалната способност да елиминира всички нежелани тъкани от тялото, да пречиства кръвта и да подобрява кръвообращението. Притежава отлична бионаличност и синергия, като подобрява активността на антибиотиците.

За разлика от широко използвани медикаменти като салицилатите, ибупрофен и нестероидните противовъзпалителни средства, серапептаза е напълно натурален продукт и без негативни странични действия. В продължение на три десетилетия широко се препоръчва в цял свят за контролиране на възпаленията, болката и излишната секреция на слуз, като таргетирано действа върху ушите, носа и гърлото. 

Един от най-известните привърженици на този ензим е немският лекар д-р Ханс Нийпер, който постига голям успех при употребата на серапептаза за насърчаване на здравето на сърцето и кръвоносните съдове. Той установил, че ензимът може да разтвори кръвните съсиреци и да намали разширените вени. Други проучвания от Германия са установили, че може ефективно да премахне атеросклеротичните плаки, без да наранява здравите клетки по артериалната стена. Това се дължи на намаляване на нивата на протеин, наречен фибрин.

Серапептазата, известна още като сератиопептидаза, е протеолитичен ензим, което означава, че разгражда протеините на по-малки компоненти, наречени аминокиселини. Използването на протеолитични ензими като трипсин, химотрипсин и бромелаин навлиза в практиката в Съединените щати през 50-те години на миналия век, след като се наблюдава, че имат противовъзпалителни ефекти. Същото наблюдение е направено със серапептаза в Япония в края на 60-те години, когато изследователите първоначално изолират ензима от копринената буба. С днешна дата над  36 проучвания, публикувани в Pub.Med съобщават, че серапептаза потенциално предлага подкрепа за здравето на дихателната система, синусите, кръвообращението, мускулите и ставитe. В скорошно германско изследване е показано, че серапептазата може да намали подуването и възпалението в следоперативния период с 50% при случаи на операция на глезена. Приемането на ензима не само помага за намаляване на отока, но също така помага за облекчаване на болката и съкращава времето за възстановяване.

Друго проучване дава оценка за ефектите на серапептаза при пациенти с остри заболявания на ушите, носа и гърлото. То включва 193 пациенти, при които е установено, че ензимът намалява симтомите на възпаление. Японско изследване също констатира, че след 4 седмици прием серапептаза намалява количеството на секретите и техния вискозитет, подобрява отхрачването и значително редуцира кашлицата.

Добре документирано е, че серапептаза има потенциала да бъде ефективен ензим за премахване на нежелан фибрин в тялото, например мъртвата тъкан след спортни травми. Механизмът на действие се свързва и с намаляване на притока на кислорода към тъканта, което води до кръвни съсиреци.

Индийско проучване използва серапептаза като нова терапия за лечение на синдрома на карпалния тунел. 20 пациенти са участвали в изпитването, а резултатите показват, че повече от 65% от хората са показали видимо подобрение след 6 седмици терапия.

Доказано е, че ензимът серапептаза е сходен по своята ефективност с конвенционалните лекарствени лечения за намаляване на симптомите, свързани с ревматоиден артрит.

серапептаза

 

Потенциални ползи

 

Изчиства възпаленията и мъртвата тъкан

Серапептаза може естествено да разтваря мъртва тъкан, кръвни съсиреци, кисти, артериална плака. Чрез безопасно елиминиране на възпалението, където и да се появи в тялото, е възможно да намерите естествено облекчение за широк спектър от здравословни проблеми.


Облекчава болките в ставите

Едно от най-големите предимства, които откриват потребителите на серапептаза е, че им осигурява облекчение за болките в ставите. Като противовъзпалително средство ензимът намалява болезнените симптоми и има много потенциални ползи при състояния като ревматоиден артрит. Няколко проучвания показват, че хора и животни, страдащи от ревматоиден артрит, могат да контролират своите симптоми на възпаление и болка чрез ензимна терапия.

 

Прочиства белите дробове

Чрез изчистване на възпалението в белите дробове е възможно отново да дишате спокойно. Здравословни състояния като астма, азбестоза, бронхит, ХОББ, емфизем, кистозна фиброза и белодробна фиброза могат да бъдат подобрени по естествен път чрез премахване на възпалението и мъртвата тъкан, която блокира белите дробове.

 

Против стареене

Докато стареенето е нормална функция на тялото, преждевременното стареене не е такова. Като атакува мъртвите и увредени тъкани в цялото тяло, серапептаза може да ни помогне да се борим срещу свързаните с възрастта увреждания, причинени от възпаление.

 

Увеличава шансовете за забременяване

Много жени страдат от запушени фалопиеви тръби или имат репродуктивни проблеми, които могат да затруднят зачеването и забременяването. Много случаи на безплодие са причинени от проблеми с овулацията или синдром на поликистозни яйчници (PCOS). Приемането на серапептаза може да изчисти възпалението и мъртвата тъкан в репродуктивните органи, които може да възпрепятстват настъпването на естествена бременност. След отстраняване на възпалението шансовете за бременност се увеличават значително.

 

Подпомага здравето на очите

Приемът на серапептаза може да помогне за подобряване на състоянието на очите. Като ензим серапептазата може да разтваря остатъците в кръвта и очната тъкан. Когато това се случи, може потенциално да предотврати прогресивното влошаване на зрението и състояния като макулна дегенерация или синдром на сухото око.

 

Подпомага здравето на ушите

Ензимът има положителен ефект при възпалителни състояния като хронични ушни инфекции, като намалява възпалението, съдейства за изхвърлянето на слуз и мъртва тъкан, стимулира локалния имунитет.

 

Облекчаване на мигрената

Главоболието и мигрената се класифицират като постоянни болки в главата и шията, които могат да бъдат причинени от смущения в чувствителните към болка структури около мозъка. Приемът на серапептаза може да осигури естествено облекчаване на симптомите.

 

Подобряване здравето на кожата

Тъй като възпалението е основната причина за кожни заболявания като акне, псориазис и екзема, които могат да засегнат кожата по различни начини, серапептаза ефективно се бори с него като основен причинител и съдейства за изчистването на засегнатите участъци.

 

Стимулиране на мозъка

Депресията и тревожността имат силна връзка с възпалението на мозъка, а също и с дегенеративните заболявания като Алцхаймер и Паркинсон.  Серапептаза е силен противовъзпалителен агент и съдейства за облекчаване на симптомите.

 

Като обобщение: Серапептаза е естествен ензим и изключително мощен противовъзпалителен агент. Съдейства за изчистването на натрупана мъртва тъкан, подобрява кръвообращението, облекчава болката във всички части на тялото. Таргетирано действа при респираторни заболявания, подобрява работата на сърцето, облекчава симптомите при остеопороза, ревматоиден артрит, мигрена.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Аглика Илиева

Аглика Илиева е журналист с дългогодишен опит в различни печатни и електронни медии, майка на две деца. Има множество публикации и авторски текстове в сферата на културата, лайфстайл и съвременен начин на живот. Интересът й към здравната тематика е продиктуван от убеждението, че всеки един от нас носи хармонията в себе си, а грижата за тялото е неразривна част от усещането за красота и душевен комфорт.

Продуктът беше успешно добавен в любими.