×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Освен универсалната енергия на жизнената сила, Рейки наричат и методите за духовно лечение в Япония. Тъй като думата е била вече в употреба, създателят на новия рейки метод, го нарича Усуи Рейки Рьохо – Рейки метод на Усуи, за да е ясно, че това е различен, уникален метод. Това е Рейки, познато и практикувано по цял свят. Но съществуват и много подобни на рейки лечебни методи. Как да разберем кое е рейки и кое не? Анализирайки рейки, предадена на д-р Усуи, откриваме няколко уникални качества, характерни за класа лечебни техники, наречени рейки.

  • Способността да се отдава/предава, провежда/ рейки е резултат по – скоро  от получената настройка, отколкото от развитието на тази способност чрез медитация, вътрешни упражнения и други техники.

  • Всички рейки техники са част от една приемствена линия и се предават от ученик на учител чрез процес на настройка /наричат го още инициация, посвещение/.

  • Рейки не се нуждае от насочване чрез ума. Рейки е по-висша от човешкия ум сила и знае каква вибрация или комбинация от вибрации е необходима в конкретния случай и по какъв начин да се процедира.

  • Рейки никога не може да причини вреда


 

Ако дадена лечебна техника /система, метод / притежава тези качества, тя може да се счита за рейки техника.

 

Усуи Рейки Риохо

 

Лесното обучение, простотата на метода, добрите резултати правят този метод общодостъпен и той бързо се разпространява по цял свят. Такова е било и намерението на д-р Усуи – за разлика от други подобни методи, които се практикуват тайно и в избран кръг от посветени, той е искал да даде в ръцете на хората по света възможността да лекуват душата и тялото и да живеят в мир и щастие.

 

В Рейки може да се обучи всеки, който пожелае, независимо от пол, възраст, здравословно състояние, националност, раса, вероизповедание.

Този метод, тази практика не е за тези, които са свикнали да се оплакват от живота и да стоят тъжни и отчаяни със скръстени ръце. Тя е за тези, които искат да поемат отговорност за собствения си живот и здраве, да отделят внимание и да се грижат за себе си. Защото никой не ни познава по-добре от нас самите и само ние можем да сме си най-добрите лечители. Практикувайки рейки всеки ден по половин - един час, ние възпитаваме у себе си търпение постоянство и отговорност, поставяме ред и дисциплина в живота си, а това са качествата – основа на успеха. Всекидневното самолечение с рейки ни учи да се самонаблюдаваме, да се отпускаме, да успокояваме ума и чувствата си, а това е основата на доброто здраве. Рейки е реална възможност да променим живота си в позитивна посока, като ни дава и възможността да помогнем на себе си или друг в критична ситуация.

Следващата ни тема е посветена на енергийното тяло на човека.

Д-р Аелита Петрова
Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик
Учител по рейки

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.