×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Цитронела срещу комариМаслото от цитронела е едно от най-популярните етерични масла. То се извлича от различни видове диви треви, които растат в тропическите райони на Югоизточна Азия, Южна Америка и Карибите. Видовете треви, от които се добива маслото, са наречени лимонена трева и се използват като ароматни билки срещу комари и други насекоми.

Цитронелата се е използвала в много ароматизиращи продукти още преди повече от 50 години. Тя е основен компонент в продуктите, отблъскащи комари, мухи, кърлежи и други жилещи насекоми, които могат да бъдат много опасни. Някои от тях пренасят болести като малария, треска, енцефалит и др. Терпените в маслото от цитронела блокират невронните пътища на насекомите и пречат на тяхното свободно движение и обмяна на веществата. Въпреки че не ги убива, цитронелата силно ги отблъсква заради парализиращото си действие.

Маслото от цитронела съдържа комбинация от алдехиди и алкохоли. Основните алдехиди са т. нар. транс- и цис-цитрал, както и цитронелал. Алкохолите са гераниол и цитронелола, които представляват аналози на алдехидите.

Много хора предпочитат да се предпазват от неприятните насекоми именно с цитронела, защото не съдържа химични вещества, както повечето спрейове против комари. Продуктите с цитронела са нетоксични и имат силно противогъбично действие.

Репелентните лепенки със 100% натурално масло от цитронела имат изключително отблъскващо действие. Те нямат пряк досег до кожата, а се лепят върху дрехи, обувки, аксесоари, колички, легла, палатки и т.н. Освен това не предизвикват алергии и не оставят петна. Могат да се използват многократно, като се приберат във фолиото и се извадят за повторно ползване.

Вече не бива да се притеснявате за децата и цялото семейство. Напълно натуралният начин за справяне с комарите и кърлежите елиминира всички опасности от алергии и раздразнения на кожата. Репелентните лепенки с масло от цитронела ще ви защити часове наред без да си спомняте за досадните насекоми.

Научи повече за лепенките против комари тук

Коментари (6)

    • Веска Атанасова
    • 2014-06-15 10:27:59
    в агроаптеката продавахме един продукт с това съдържание, гел ,но вече не го внасят и търся нещо подобно
    • Ревита
    • 2014-06-16 09:19:02
    Здравейте, изпращаме отговорa на запитването Ви по имейл. Хубав ден, Весела Такучева www.revita.bg
    • Tsvetelina
    • 2014-06-24 00:31:28
    tursia SILEN produkt sreshtu kurleji i komari, za nas i decata..s estestveni sustavki, razbira see ima li opcii na bg pazar? 0892-466-515
    • Sonia
    • 2014-06-24 14:48:13
    Здравейте, Можем да Ви препоръчаме Калмофитол organic спрей против комари Калмофитол е изцяло натурален продукт. Притежава Bio сертификат, който гарантира, че продуктът е произведен от поне 70% organic съставки. Предлагаме и лепенки и гривни против комари и кърлежи, напоени с масло от цитронела. За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Asen Karamfilov
    • 2017-06-27 03:09:34
    В кои магазини или аптеки мога да закупя мин.три опаковки от "веселите лепенки"против комари,за да ми е спокойно лятото?
    • Ревита
    • 2017-06-27 08:33:10
    Здравейте, Бихте ли ни казали за кое населено място се интересувате и, евентуално, квартал. Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.