×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
мъжко здраве, потентностС напредване на възрастта при мъжете често се наблюдава спад в либидото и сексуалната активност, което води по понижено самочувствие и качество на живот. Това е довело до появата на лекарства като виагра, които повишават нивата на азотен оксид и до приема на синтетичен тестостерон. Съществуват, обаче, безопасни природни средства, които дават добри резултати за подобряване на мъжката потентност.

Нормалното сексуално функциониране е процес, който изисква добро кръвообращение, нормално производство на хормони, адекватни хормонални нива, високи енергийни нива и добро емоционално състояние. За съжаление напредването на възрастта и нездравословния начин на живот могат да повлияят негативно върху сексуалните функции.

Нивата на тестостерон спадат с напредване на възрастта, а няма достатъчно доказателства за ефективността на голяма част от предлаганите на пазара лекарства за повишаването му. Изключение правят три вещества с доказан ефект:

  • Растението дълъг Джак (E.longifolia Jack) произхожда от югоизточна Азия – Малайзия, Тайланд и Индонезия. То се използва от хилядолетия като афродизиак за повишаване на мъжката сексуална активност.

  • Витамин Д – в съвременното общество хората масово страдат от недостиг на витамин Д. Една от многото му функции е свързана с поддържане нивата на тестостерон в организма.

  • Цинк – дефицитът на цинк е един от най-често срещаните в последните години. Това е проблематично, тъй като той играе важна роля за синтеза, транспортирането и въздействието на хормоните. Освен това ниските нива на цинк са свързани с понижени нива на няколко хормона, включително и на тестостерон. Допълнителният прием на цинк в продължение на 6 месеца води до нормализиране нивата на тестостерон.


Ерекцията на пениса изисква релаксация на кавернозното тяло, което се провокира от азотния оксид, а аминокиселината L-аргинин е градивен материал за синтеза на това вещество. Приемът на добавки с L-аргинин увеличават производството на азотен оксид, което води до вазодилатация (разширяване на кръвоносните съдове) и до подобряване на  еректилната функция. Изследванията доказват, че приемът на L-аргинин в дози от 2.8 или 5 грама дневно при мъжете с еректилна дисфункция или импотентност води до значително подобрение на еректилната функция.

Прилагането на лекарства може да помогне при проблеми с мъжката потентност, но е важно да се знае, че съществуват и безопасни природни алтернативи, които са ефективно решение. Добре е първо да се опита ефекта на безопасните природни методи, преди да се прибегне до лекарствените средства, които имат странични ефекти.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.