×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пробиотиците лекуват язва Язвата е едно от най-разпространените заболявания на стомашно-чревния тракт у нас. Лошата храна, заседналият начин на живот, стресът и напрежението са причина за появата я. Язва представлява нарушение нa целостта на стомашната лигавица. Най-честите симптоми са болките под лъжичката след ядене, честите оригвания и дори повръщането. Язвата на дванадесетопръстника се среща сравнително по-често от язвата на стомаха. Тя се проявява с по-късна болка – няколко часа след обяд или вечеря и преминава, ако хапнете нещо дребно. При язвата на стомаха обаче след всяко ядене неприятните усещания се засилват. Болните от язва знаят, че трябва да спазват строг хранителен режим и да избягват цели групи храни. Добрата новина е, че наскоро проведено проучване в Испания показа, че пробиотиците могат да помогнат изключително много при лечението на язва.
Пробиотиците  са живи микробни хранителни добавки, които доказано са много полезни за вътрешния микробен баланс на човек. Благодарение на тях организмът възвръща нормалното равнище на добри бактерии и повишава имунитета си. Проучвания сочат, че те намаляват холестерола, регулират кръвното налягане, предпазват от заболявания на дебелото черво (включително и рак). Освен това пробиотиците успешно се борят със стреса и се използват за подмладяване на организма. Открити са около 500 различни вида добри бактерии. Двете най-често срещаните групи пробиотични бактерии са Lactobacillus и Bifidobacterium. Първата група често се концентрира в долните участъци на тънките черва, докато Bifidobacterium – в дебелите.
В испанското проучване учените използвали пробиотици с Bifidobacterium. Изследователите установили, че тези бактерии намаляват възможността за появата на язва и успешно подпомагат лечението й, когато тя вече е налице.

Ревита Ви препоръчва

Перли WINTER+ (Зимен сезон)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли IC (Интензив)

Перли Ацидофилус

Примадофилус Кидс, 80 mg

Примадофилус, 63 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.