×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Яйцата не повишават холестерола?!Ако холестеролът ви е над нормата, най-вероятно ще ви посъветват да се откажете от яйцата, майонезата, тлъстите храни... Оказва се обаче, че консумацията на яйца не повишава холестерола. Тази така разпространена заблуда идва от факта, че жълтъците съдържат най-концентрираното количество холестерол сред храните. Според американски учени, провели проучване публикувано наскоро яйцата не са толкова вредни за здравето, колкото мислим. Ако ги хапваме в умерени количества – по едно на ден, това няма да доведе до повишаване на нивата на холестерола.
Изследователите подчертават, че яйцата са изключително богати на други хранителни вещества, от които организма се нуждае – Витамин D (яйцата са една от малкото храни, които съдържат този витамин), аминокиселини. Резултатите от проучването установили, че жълтъците съдържат 14% по-малко холестерол, отколкото доскоро се е смятало.
Учените успели да докажат още, че по-големите яйца съдържат повече Витамин D и по-малко холестерол.
Високият холестерол увеличава риска от сърдечно-съдови заболявания. Ако страдате и от високо кръвно налягане, диабет и затлъстяване, тази опасност нараства неколкократно. Човек със стойности на холестерола 6 mmol/l и е здрав, няма сърдечно болни в семейството си, без излишни килограми, диабет и не пуши и не пие, няма защо да се притеснява. Ако обаче килограмите му са в повече, кръвното му е високо или някой в семейството му има диабет, задължително трябва да редуцира нивото на холестерола си.
За регулиране на холестерола, лекарите съветват да спортувате повече, да приемате храни, богати на фибри, да консумирате само крехки меса, да замените маслото със зехтин, за избягвате стреса и напрежението.

Ревита Ви препоръчва

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1 000 mg

Ситринол, 150 mg

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Лецитин, 1 200 mg Инозитол, 500 mg (Витамин В8)

Крил масло, 500 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.