×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антибиотиците не помагат при синузитАнтибиотиците не могат да излекуват инфекции на синусите. Твърдението е на американски учени от Вашингтонския университет в Сейнт Луис (САЩ). „Направихме продължително проучване за влиянието на антибиотиците върху хората със синузит и каква е разликата от приема на хапчета и на плацебо. За съжаление се оказа, че медикаментите не могат да се справят с проблема”, казва ръководителят на изследването д-р Джей Гарбит. Статистиката сочи, че един от всеки пет антибиотика се предписват именно срещу синузит. „Пациентите с това заболяване са подложени на големи страдания. Те изпитват силни болки в главата, непоносимост към топло и студено, натрупване на секрети. Ето защо искат да се справят с проблема, колкото се може по-бързо и често се съгласяват да пият антибиотик. За съжаление той почти не действа”, допълва специалистът. В повечето случаи синузитът е резултат от настинка или алергия. Има и пациенти, при които течащият нос и болката в главата са причинени от бактерии, но това са редки случаи.
В изследването са взели участие 166 доброволци с диагноза остър синузит. В продължение на 10 дни половината от тях получавали антибиотик (амоксициклин), а другата – плацебо. Лекарите постоянно следели състоянието на всички пациенти. „На третия ден нямаше никаква промяна в състоянието на доброволците. На 7-мия забелязахме леко подобрение при хората, които приемат антибиотик, но на 10-ия се оказа, че те продължават да имат същите симптоми, както в началото”, описва изследването д-р Гарбит. В повечето случаи проблемът отминава от без драстична външна намеса. Добре е пациентите да засилят имунната си система и да прилагат някои „бабешки методи” като инхалации, казват още специалистите.

Ревита Ви препоръчва

Ехинацея 15 ml

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея § астрагалус § рейши, 400 mg

Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Синугард, 156 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.