×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Paladin Pharma продукти

Показани са 1-19 от общо 19 артикул(а)
Paladin Pharma – италианското решение срещу подуване и задържане на течности


Paladin Pharma
е италианска компания, която от над 30 години е символ на доверие в грижата за здравето. Тя е част от мега концерна Carisma с около 20 бранда с общ годишен оборот над половин милиард евро.

Paladin Pharma поддържа благосъстоянието на своите клиенти с хранителни добавки, медицински изделия и козметика, всички формулирани в Италия, като всеки продукт е с иновативна формула, гарантираща ефективност и високи стандарти за качество. Силата на Paladin Pharma е в техния ориентиран към нуждите на потребителя подход, благодарение на гъвкавост и проактивност, което им позволява да създават конкурентни продукти, отскоро достъпни и на българския пазар.

Paladin Pharma са експерти в няколко направления, като пробиотици, женско здраве, контрол на теглото, мултивитамини и мултиминерали. Запазената им марка обаче си остава  комбинацията Lespedeza – Rutin, патентована през 1996 г., която с днешна дата е гордост за линията Drenax Forte. Революционно откритие, което позволи на продуктите Drenax срещу подуване и задържане на течности да станат най-продавани в Италия.

Drenax forte

Drenax forte е запазената марка на Paladin Pharma, която й спечелва многобройни клиенти в цяла Италия. Тя съдържа продукти с дрениращ ефект, за регулиране на теглото и отслабване, женско здраве.

Течните продукти с дрениращ ефект включват натурални съставки като сладка детелина, азиатска центела, леспедеза, черен бъз, ортосифон, зелен чай, бял трън, джинджифил, лимон, портокал, ананас и др., които помагат за детоксикацията на тялото и пречистването му от токсини, подобряват микроциркулацията, стимулират черния дроб, жлъчката и бъбреците, имат диуретичен ефект.

Съставки като моринга, канела, зелен чай, манго, гарциния камбоджа са акцент във формулите за отслабване и по-добър метаболизъм, контрол на глада и повишено изгаряне на мазнини.

Специализирана в производството на хранителни добавки и комплексни решения за здравето, Paladin Pharma се грижи за вашето благополучие с продукти, които ви помагат да сте винаги във форма!

Продуктът беше успешно добавен в любими.