×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Thorne продукти

Показани са 1-24 от общо 71 артикул(а)Thorne - американския лидер в световните класации за иновативен подход към здравето


Ню Йорк – София, 2023-та.
В годината, в която Thorne (Thorne HealthTech) влезе в престижния списък на Fast Company за „най-иновативните компании в света“, американският и световен лидер на пазара за хранителни добавки стъпва и на българския пазар. Този признат от много класации пионер в разработването на авангардни решения за персонализиран подход към здравето се нарежда сред визионерите в областта на грижата за тялото. Защото именно компании като Thorne проправят нови идеи за утрешния ден, маркират някои от най-значимите постижения на съвременния свят.

Иновациите са в основата на това, което правим“, казва Пол Джейкъбсън, главен изпълнителен директор на Thorne HealthTech. „Да бъдем признати от Fast Company за нашите постижения и иновации, специално в категорията за уелнес, е не само чест, но и доказателство за нашата мисия и въздействието, което сме имали и продължаваме да оказваме, трансформирайки подхода на потребителите към здравето и уелнеса. Хората се доверяват на Thorne, за да поддържат ежедневните си грижи за здраве благодарение на нашите персонализирани решения и продукти, подкрепени от науката, и ние с нетърпение очакваме да продължим да бъдем в челните редици на промяната на парадигмата в научното уелнес пространство.“

Компанията Thorne е основана през 1984 г. със седалище в Самървил, Южна Каролина. Още със създаването си се ангажира с производството на базирани на научни доказателства, клинично проучени добавки, които се използват както от практикуващи здравни специалисти, така и от потребители от всички възрасти, много спортисти. Thorne HealthTech е лидер в разработването на иновативни решения за предоставяне на персонализирани подходи към здравето. Като научно ориентирана уелнес компания, Thorne дава решенията, от които съвременните хора се нуждаят, за да остаряват в добра кондиция, да живеят по-здравословно и по-дълго. Thorne използва тестове и данни, за да създаде подобрена ефикасност на продукта. Thorne дори се доверява на модели на изкуствен интелект, за да предостави експертиза и персонализирани продукти и услуги, които помагат на хората да предприемат проактивен и действащ подход за подобряване и поддържане на здравето си през целия живот. Thorne е единственият производител на хранителни добавки, който си сътрудничи с Mayo Clinic за изследвания и съдържание за здраве и уелнес. Ползва се с доверието на повече от 5 милиона клиенти, 46 000+ здравни специалисти, хиляди професионални спортисти, повече от 100 професионални спортни отбора по света и много национални отбори на САЩ - продуктите на американската компания са разрешени от Световната антидопингова агенция (World Anti-Doping Agency, WADA).

Thorne предлага широка гама от хранителни добавки, витамини, минерали и други хранителни артикули и има репутация на производител на продукти, които не съдържат изкуствени консерванти, пълнители и други потенциално вредни добавки. През последните 18 месеца Thorne продължи да разширява своето портфолио от първокласни продукти и решения, които дават възможност на потребителите да живеят по-здравословно по-дълго чрез персонализиран научен уелнес. Thorne подобри своите предложения за здравословни и домашни тестове, като лансира отново своя тест за чревно здраве, включващ първата на пазара удобна за употреба кърпа за микробиоми с очакващ патент, която предоставя на участниците в теста авангардни анализи и персонализирани резултати с повишена ефикасност. Thorne наскоро пусна на пазара и линията Daily Greens Plus с 28 клинично доказани мощни съставки, които поддържат основното хранене и насърчават здравословното стареене.

Thorne не само оглавява топ класациите за най-добри продукти, признати от здравни специалисти и потребители, но е и любим бранд сред най-известните имена в биохакинга. Това изключително актуално и модерно в момента течение се свързва с прилагането на малки промени в начина на живот, които оказват позитивно въздействие върху физиологията, психиката и биохимията, но могат да доведат до сериозни резултати. Thorne HealthTech предлага отлични висококачествени продукти в тази сфера, свързани с:

 • Повишаване на имунната система
 • Повишаване устойчивостта към болести
 • Подобряване на храносмилането
 • Подобряване качеството на съня
 • Намаляване на риска от развитие на заболяване, към което човек е генетично предразположен
 • Повишаване на настроението
 • Укрепване на психиката
 • Понижаване на кръвното налягане
 • Предотвратяване на депресията
 • Подобряване на физическата форма
 • Регулиране на теглото и отслабване

Най-голямото признание за качеството и ефикасността на продуктите Thorne получава от многобройните и все по-вече увеличаващи се свои потребители. Като американската тенисистка Мадисън Кийс, която осигури седмата си титла от WTA в Ийстбърн, наскоро достигна до четвъртфиналите на Уимбълдън и полуфиналите на Откритото първенство на САЩ. Тя пряко обвързва спортните си постижения с „неоценимата“, според нея, подкрепа от любимите си продукти на Thorne по време на тренировка, мачове и извън сезона. (Нейните любими добавки на Thorne включват Basic Nutrients 2/Day, FloraMend Prime Probiotic®, Super EPA, Glutathione-SR, Glucosamine & Chondroitin, Vitamin B12 и Vitamin D. Кийс също приема Amino Complex по време на мачове и тренировки).

Не пътувам никъде без почти всичките си добавки Thorne“, казва тя. „Да знам, че се отнасям към тялото си по най-добрия начин и че то има такъв тип подкрепа, е наистина успокояващо.“

Продуктът беше успешно добавен в любими.