×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Tsiknakis продукти

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Tsiknakis –   тайната на критските майстори хлебари

 

STAVROS TSIKNAKIS & SONS е семейна компания от остров Крит, която предлага традиционни за региона печива по стари рецепти, създадени с любов и уважение към традицията - хляб, сухари, бисквити, мед, био продукти и изделия без глутен. Качеството и вкусът им отдавна са познати извън Гърция и се радват на засилен интерес от страна на потребителите в много страни по света, отскоро и в България.

Историята

Tsiknakis е семейна компания, чиято история започва през 1984 година. Тогава нейният основател Ставрос Цикнакис заедно със съпругата си Мария отварят малка пекарна в село Петрокефали на остров Крит. Те произвеждат ръчно приготвен традиционен местен хляб и сухари и скоро започват да продават продукцията си и в други населени места, тъй като Tsiknakis  се оказва единствената пекарна в района. Не след дълго и двамата синове на фамилията – Манолис и Харидимос също се специализират в приготвянето на хляб и вземат дейно участие в процеса.

През 1991 г. пекарната се прехвърля в нови, просторни помещения с модерни чисто нови машини. Компанията получава първата си производствена линия, която бележи нов момент в развитието й.

Сухарите и хлябът Tsiknakis започват да си създават солидна репутация извън границите на Крит, като по този начин от семейството постига стабилен напредък към създаването на национална дистрибуторска мрежа на своите продукти.

Освен на гръцкия пазар, продуктите успешно започват да навлизат и на международните пазари и така братята Цикнакис започват да разширяват своите хоризонти.

През септември 2008 г. компанията се премества при настоящите си съоръжения, успява да се разшири и постоянно да бъде в крак с развитието на пазара, като инвестира както в технологично оборудване, така и в своите човешки ресурси.

До ден днешен „STAVROS TSIKNAKIS & SONS” General Industrial Partnership (ΟΒΕΕ) се управлява от синовете на своя основател Манолис и Харидимос, чиято крайна цел е да запазят компанията активна и жизнена, финансово устойчива, стабилно развиваща се, иновативна и непрекъснато в крак с развитието на пазара, като поддържа живи своите основни ценности, традиция, човешки фактор и уважение към колегите и клиентите.

Корпоративната мисия на компанията

„Философията на нашата компания, предавана от поколение на поколение, е уважение към традиционния начин на производство на сухари и хлебни изделия. Водени от това ноу-хау и чрез строг подбор на използваните суровини, нашият висококвалифициран персонал изпълнява тази философия и ни поставя на върха на най-енергичните и продуктивни компании в производството на критски традиционни качествени продукти“, споделят от „STAVROS TSIKNAKIS & SONS”.

Продуктът беше успешно добавен в любими.