Прополис 500 mg х 90 капсули

19.80лв.

Прополис 500 mg х 90 капсули – естествен продукт за подсилване на имунната система

При слаб имунитет:

Стрес, психическо и физическо претоварване, липса на качествен сън, продължителен прием на определени медикаменти, замърсена околна среда, тютюнопушене, прекомерен прием на алкохол… Всичко това отслабва имунната система и в резултат организмът губи своята устойчивост срещу инфекции и други неблагоприятни фактори. В тези случаи е необходимо стимулиране чрез по-пълноценно хранене и допълнителен прием на витамини, минерали, и други полезни вещества. Ако това не се случи, човек започва често да боледува от респираторни заболявания, хронични инфекции и др., като всеки път му  необходимо повече време от обикновено, за да се възстанови.

 

Прополис на канадската компания Natural Factors притежава мощни антибактериални, противовирусни, антитоксични и болкоуспокояващи свойства.

Продуктът е богат на биологично активни вещества, които засилват имунната защита, контролират нивата на холестерол в кръвта и повишават броя на червените кръвни клетки.

Поради силното си антимикробно и антибактериално действие, той мощно стимулира имунната система. Оказва антиоксидантно и антивъзпалително действие, предпазва черния дроб от вредни влияния.

Може да се използва за профилактика и облекчаване на симптомите на общи простудни състояния, включително инфекции на горните дихателни пътища.

Благодарение на мощното си антиоксидантно действие, прополисът в продукта въздейства благоприятно при високи нива на кръвната захар. Допринася за намаляване нивата на кръвната захар и противодейства на оксидативния стрес в клетките и тъканите.

Антимикробните свойства на прополиса намаляват риска от развитие на паразитни инфекции на стомашно-чревния тракт, както и на вагинални гъбични инфекции.

Описание

Прополисът е пчелен продукт, чиито медицински качества са познати от древни времена. Той е източник на ценни минерали, включително магнезий, калций, фосфор и калий. Съдържа още бета-каротин, биофлавоноиди, витамините В1, В2, В6, А, С, Е и др. Прополисът спомага за укрепването на капилярните стени и съединителната тъкан, подобрява абсорбцията на витамин С, намалява риска от респираторни инфекции, кървене на венците и др. Доказано е, че редовният прием на прополис значително редуцира появата на инфекции, настинки и грип, и допринася за повече изддръжливост и енергия.

 

Прополисът на канадската компания Natural Factors е преминал през строги тестове за контрол на качеството, които гарантират, че в състава му няма замърсители! Уникален източник на биофлавоноиди!

 

Отзиви

 1. Ирена

  Могат ли да се дават на деца?

  • д-р Аелита Петрова

   Здравейте,

   Този продукт е дозиран за възрастни.

   д-р Аелита Петрова

   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu