Коса & Кожа 600 mg х 100 капс.
Коса & Кожа 600 mg х 100 капс.
26.05
BGN
1
По вид

Коса & Кожа 600 mg х 100 капс.


косопад и преждевременно побеляване
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 9.5/10 (от 2 гласа)

26.05лв.

Коса & Кожа 600 mg х 100 капс. – естествен продукт за здрава кожа, коса и нокти

Специално балансирана комбинация за да поддържа здрава коса, кожа и нокти.

Съдържа екстракти от билки: корен от Фо-ти, келп, полски хвощ, розмарин, овес коприва и лют червен пипер; ензими: протеаза I, протеаза II, пептизим сп., амилаза, лактаза, инвертаза, липаза, целулаза, алфа галактозидаза и хранителните вещества глюкозамин хидрохлорид и метилсулфонилметанът (МСМ).

Фо-ти (китайска увивна трева) е билка, която действа като тоник за кръвта и подхранва косата, като я предпазва от косопад и преждевременно побеляване. Келпът (кафяви водорасли) е поради високо си съдържание на йод, помага при кожни заболявания и състаряване на кожата. Полският хвощ, известен и като конска опашка, е билка, която благодарение на съдържащите се в нея силикати има регенеративно действие.

Една от употребите на екстракта от стъблото и листата на овеса е като средство подпомагащо изграждането на костите (оттам и на ноктите) и като успокоително средство. Като билка розмаринът се използва против пърхот, кожни обриви, косопад и др. Копривата е сред най-добрите лечебни растения. Листата и притежават кръвоспиращо, кръвопречистващо, диуретично и противоревматично действие. Помага срещу екземи, които често имат вътрешен причинител. Капсаицина – активната съставка на лютия червен пипер, има много лечебни свойства. Той помага и за облекчаване на сърбежите при псориазис.

Ензимите са тези специфични белтъци в организма, които катализират различните биохимични процеси в клектките, т.е. преобразуват определени химични съединения в различни продукти за нуждите на тялото.
Глюкозаминът е основният градивен елемент на течностите, които смазват ставите и по този начин ги предпазват от износване. Глюкозамин хидрохлорид съдържа повече прост глюкозамин на милиграм от сулфатните форми и се абсорбира по-лесно.
Метилсулфонилметанът (МСМ) е естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. То осигурява висока хранителна подкрепа за ставите и косата.
„Коса и кожа” е продукт на американската компания Nature’s Way – един от най-големите производители на качествени хранителни добавки в САЩ и света.

Описание на продукта:

Специално балансирана комбинация за да поддържа здрава коса, кожа и нокти. Съдържа екстракти от билки: корен от Фо-ти, келп, полски хвощ, розмарин, овес коприва и лют червен пипер; ензими: протеаза I, протеаза II, пептизим сп., амилаза, лактаза, инвертаза, липаза, целулаза, алфа галактозидаза и хранителните вещества глюкозамин хидрохлорид и метилсулфонилметанът (МСМ). Фо-ти (китайска увивна трева) е билка, която действа като тоник за кръвта и подхранва косата, като я предпазва от косопад и преждевременно побеляване. Келпът (кафяви водорасли) е поради високо си съдържание на йод, помага при кожни заболявания и състаряване на кожата. Полският хвощ, известен и като конска опашка, е билка, която благодарение на съдържащите се в нея силикати има регенеративно действие. Една от употребите на екстракта от стъблото и листата на овеса е като средство подпомагащо изграждането на костите (оттам и на ноктите) и като успокоително средство. Като билка розмаринът се използва против пърхот, кожни обриви, косопад и др. Копривата е сред най-добрите лечебни растения. Листата и притежават кръвоспиращо, кръвопречистващо, диуретично и противоревматично действие. Помага срещу екземи, които често имат вътрешен причинител. Капсаицина – активната съставка на лютия червен пипер, има много лечебни свойства. Той помага и за облекчаване на сърбежите при псориазис. Ензимите са тези специфични белтъци в организма, които катализират различните биохимични процеси в клектките, т.е. преобразуват определени химични съединения в различни продукти за нуждите на тялото. Глюкозаминът е основният градивен елемент на течностите, които смазват ставите и по този начин ги предпазват от износване. Глюкозамин хидрохлорид съдържа повече прост глюкозамин на милиграм от сулфатните форми и се абсорбира по-лесно. Метилсулфонилметанът (МСМ) е естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. То осигурява висока хранителна подкрепа за ставите и косата. „Коса и кожа” е продукт на американската компания Nature’s Way – един от най-големите производители на качествени хранителни добавки в САЩ и света.

Коса & Кожа 600 mg х 100 капс., 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

Балансирана смес от билки, ензими и други подхранващи съставки за здрава коса, кожа и нокти.

Забележки:

Внимание: Консултирайте се с лекар преди да използвате този продукт, ако сте бременна жена, имате хипертиреоидизъм, сърдечна или бъбречна дисфункция. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула дневно за предпочитане с храна.

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Метил Сулфонил Метан (МСМ) 150 mg 150 mg
Глюкозамин хидроксихлорид (HCI) (от раци, скариди, омари) 100 mg 100 mg
Лют червен пипер (плод) 40 mg 40 mg
Фо-Ти (корен) 40 mg 40 mg
Полски хвощ/конска опашка (стъбло) 40 mg 40 mg
Коприва (стъбло, лист, цвят) 40 mg 40 mg
Кафяви морски водорасли (цяло растение) 40 mg 40 mg
Овес (стъбло, лист) 40 mg 40 mg
Розмарин (цвят) 40 mg 40 mg
Концентрирана ензимна формула
(в която се съдържат: Протеаза I; Протеаза II;
Пептизим сп., Амилаза, Лактаза, Инвертаза,
Липаза, Целулаза, Алфа Галоктосидаза)
25 mg 25 mg
Биотин (като биотин тритурат) 0,4 mg 0,4 mg
Въглехидрати 0,25 g 0,25 g
Калории 1,25 1,25

Други съставки: Желатин (капсула), магнезиев стеарат, целулоза, Амла (плодове), силициев диоксид.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc., USA Hair & Skin

Разфасовка:

100 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Коса & Кожа 600 mg х 100 капс.”