×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билковите препарати, които съдържат ехинацея са сред най-известните през последните години в Европа и САЩ. Основната им употреба е свързана с превенцията и лекуването на настинки и грипни състояния. Освен това ехинацеята се използва за лечение на хронично възпаление на яйчниците, хроничен простатит, бронхит. Приложението на различните продукти може да бъде перорално или под формата на инжекции. Най-често се използва сока от надземните части и корените на растението. Ехинацеята произхожда от Северна Америка. Това е многогодишно растение с виолетови цветове. Изследванията сочат, че това растение укрепва имунната система. Това му свойство се дължи главно на три групи съставки: алкиламиди, производни на кафеената киселина и полизахариди. Доказано е, че ехинацеята стимулира имунната система и я прави по-ефективна в борбата с инфекциите. Тя увеличава производството на всички видове кръвни клетки, включително и на тези познати като „естествени клетки-убийци". Овен това ехинацеята увеличава производството на интерферон, важна част от имунната реакция на организма при вирусни заболявания - настинки и грип. Действието й върху имунната система намалява вероятността от повторна поява на дадено заболяване. Най-новите проучвания сочат, че употребата на ехинацея е най-ефективна в началните стадии на грипа и настинката. Тя намалява продължителността на болестното състояние и увеличава съпротивителните сили на организма. Учените все още спорят дали ехинацеята има положителен ефект, ако се приема превантивно срещу вирусни заболявания. Ехинацеята намира приложение и за предотвратяване на повторно възникващи инфекциозни заболявания. Тя се използва локално при хронично възпаление на яйчниците. Приемът на ехинацея при простудни заболявания трябва да започне възможно най-рано и да продължи 7-10 дни без прекъсване. През първия ден е препоръчително приемът й да става през 2 часа, а през останалите дни - 3-4 пъти дневно. Ехинацеята се приема под формата на изцеден сок или тинктура от изсушената билка. Приемът на ехинацея не се препоръчва при хора, страдащи от автоимунни заболявания като лупус или при хора болни от туберкулоза, множествена склероза, СПИН. Не се наблюдават противопоказания при бременност и кърмене. Ревита Ви препоръчва: Ехинацея, 400 mg Ехинацея 500 mg х 60 капсули Ехинацея § астрагалус § рейши, 400 mg Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.