×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
С някои медикаменти трябва да се отнасяме много внимателно, тъй като те може да бъдат по-опасни от заболяването, което се надяваме да излекуват.  Учени от университета в Бирмингам са съставили списък на тези препарати, пише Natural News.

1. Инхибитори на протонната помпа. Огромна група пациенти, страдащи от гастроезофагеален рефлукс и язвена болест, приемат тези лекарства, но малцина знаят, че Федералната агенция по контрола на храните и лекарствата в САЩ (FDA) вече е издала седем предупреждения за вредата от тях и дори обмисля забраната им.  Те рязко повишават риска от бактериална диария, предизвикват дефицит на магнезий и двойно увеличават риска от счупване на костите.

2. Статини. Те бяха приемани в началото като чудо, което сваля холестерола и помага на сърдечно болните. Редица изследвания установиха, че статините съществено увеличават риска от диабет, заболявания на черния дроб, увреждания на главния мозък, атрофия на мускулите и дори ранна смърт.

3. Антибиотици. Те са своеобразно оръжие за масово поразяване унищожават всички бактерии – и лошите, и добрите (тези, които отговарят за нормалното храносмилане). Така увреждат чревния тракт, предизвикват коремни болки и диария, отслабват имунната система.

4. Невролептици (антипсихотици). Най-опасните лекарства от този списък. Увеличават захарта и „лошия” холестерол в кръвта, водят до затлъстяване,  необратими увреждания в централната нервна система и ранна смърт.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.