×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Липсата на сън тласка организма към поглъщане на по-големи количества храна, за да се компенсират загубите на енергия, което пък води до бърз темп на напълняване – по един килограм на седмица. Това съобщи АФП, позовавайки се на изследване на екипа на д-р Кенет Райт от университета в Колорадо. Те са осъществили експеримент с 16 доброволци, млади момичета и момчета. Участниците в експеримента имали неограничен достъп до храна, но не им било позволявано да спят повече от 5 часа на денонощие. След седмица недоспиване в университетската болница в град Боулдър, щата Колорадо, всички участници в експеримента наддали на килограми.

В хода на проучването била сравнена консумираната енергия на участниците. Едните можели да спят само 5 часа на нощ, другите се радвали на 8-9 часов сън. Всички те имали неограничен достъп до храна. Но хората, които спели по 5 часа, горели с 5 на сто повече енергия, в сравнение с тези с нормален сън. Те консумирали и повече храна, особено след вечеря, и имали с 6 на сто по-висок калориен прием. „Безсънието не е сам по себе си факторът, който ни кара да пълнеем. Но когато не си доспиваме, обикновено се храним по-обилно от обикновено, за да компенсираме енергийната загуба”, обяснява д-р Кенет Райт.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.