×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамин D3 понижава кръвнотоТерапията с витамин D3 понижава активността на ренин-ангиотензиновата система – хормонална система, която регулира кръвното налягане и обема на кръвта в организма. Допълнителният прием на витамин D3 може да защити пациентите със затлъстяване и хипертония от високо кръвно и хронични заболявания на бъбреците, заявиха учени от Харвардското медицинско училище в Бостън, Масачузетс. В изследването са участвали 14 пациента, страдащи от затлъстяване, хипертония, преддиабет и с нормална бъбречна дейност. В продължение на месец пациентите приемали ежедневно 15 мг витамин. Както станало ясно, приемът на големи дози  D3 повишил с 5% изходната обемна скорост на потока плазма в бъбреците и е понижил кръвното налягане.

Досега беше известно, че Витамин D3 се образува в кожата под влияние на слънчевите лъчи и е препоръчителен при хора, които не прекарват достатъчно време на открито. Той подобрява усвояването на калций и фосфор от организма, важен за имунната система, нормалното делене на клетките, изграждането на мускулната маса и запазване на мускулния тонус. Сега авторите на новото изследване смятат, че витамин D3 може да въздейства като инхибитор АПФ (химично съединение, което се използва за понижаване на кръвното).

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.