Search
Филтрирай по...

Брилиант Лук гори мазнини без почивен ден

Натуралният продукт Брилиант Лук горене на мазнини е разработен специално за използване при търсенето на бърз и траен ефект от намаляване на наднорменото тегло, тъй като той способства за получаването на енергия от мастните тъкани. Ускорява денонощното изгаряне на калории. Подтиска и контролира апетита. Особено висок е ефектът, ако използването му се съчетае с физическо натоварване и с умерен режим на хранене. При едно такова съчетание Брилиант Лук горене на мазнини осигурява на организма необходимите хранителни вещества и хармонизира енергийния метаболизъм, като снижават риска от възникване на проблеми свързани с кръвоносната система, работата на мускулите, активността на клетките на имунната система.  Правилното стимулиране на метаболизма на мазнините, от една страна, осигурява енергийните потребности на организма, а от друга снижава равнището на холестерола.

Този многостранен ефект на Брилиант Лук за горене на мазнини се опредея от неговия състав.

На първо място това е Гуараната, която се поучава от семена на екзотична бразилска лиана. Високото съдържание на кофеин и сапонини в семената на гуараната, които осигуряват прилив на енергия и ускоряват метаболизма, е в основата на широкото им изпозване в продукти за отслабване. Как гуарана допринася за това. Тя стимулира обменните процеси, ускорява изгарянето на мазнини, организмът поучава нужните калории и не се нуждае от допълнително приемане на големи количества храна. Енергията, която осигурява гуараната, е достатъчна не само да се спазва диета, но и тя да бъде съчетана с физическа активност. Така проблемът с наднорменото тегло се решава не по химичен, а по естествен биологичен път, без йо-йо ефект и осигурява стабилно тегло след отслабване. Раздразнителността или подтиснатото състояние, които често спохождат пазещите диета, също изчезват благодарение на гуараната, която влива бодрост в организма, стимулира работата на мозъка, повишава настроението.

Гарцинията е екзотичен индийски плод, който отвън прилича на портокал, а вътре на тиква. В състава на растението влизат компоненти, които открай време се използват в индийската медицина за отслабване. От кората на плодовете на гарсинията след изсушаване и смилане се получава хидроксицитринова киселина (НСА). През 60-те години на ХХ век специалисти-биохимици откриват, че НСА възпрепятства превръщането на въглехидратите в мазнини в организма. При преработката на храната калориите от въглехидратите, които остават и не се оползотворят веднага за получаване на енергия или гликогени, се превръщат в мазнини. НСА подтиска работата на фермента, който превръща калориите в мазнини. Така организмът започва да изгаря вече натрупаните запаси от мазнини, което води до постепенно намаляване на наднорменото тегло. НСА подтиска и апетита. Когато в черния дроб е произведено и складирано достатъчно гликоген, в мозъка постъпва сигнал, че в организма е постъпило достатъчно количество храна. Тази реакция се нарича рефлекс на засищане.

Йерба Мате е третата основна съставка на природния продукт за горене на мазнини Брилиант Лук. Това вечно зелено дърво обитава огромни територии в субтропичните гори на  Южна Америка. От листатата и младите филизи на растението местните хора варят екстракти и чай, които използват за тонизиране на организма и подобряване работата на храносмилателната и отделителната системи. Йерба Мате  широко се използва при диети тъй като ускорява процеса на свалянето на килограми и закрепва трайно постигнатите резултати. Тези и други лековити свойства на Йерба Мате се дължат съдържащия се в растението матеин или кофеин. Затова сравняват Йерба Мате със зеления чай, тъй като ефектът от приемането му дава чувство за ситост, което продължава с часове и хората, пили Йерба Мате, не изпитват глад достатъчно дълго време.

Съчетанието на Гуарана, Гарциния и Йерба Мате в произвеждания от Fact Products, Inc, USA натурален продукт Брилиант Лук за горене на мазнини не оставя никакъв шанс за складирането им в организма. Изгарят и излишните запасите от калории, натрупани в мастните депа. В резултат стройна фигура, бодрост, лекота, висок жизнен тонус.

Ревита Ви препоръчва:

Брилиант Лук горене на мазнини 570 mg

2 thoughts on “Брилиант Лук гори мазнини без почивен ден”

  1. Zdraveite,iskam da popitam kolko prodaljitelno moje da se pie?Moje li 2-3 meseca bez prekasvane ili pak prez mecec?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top