×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Тайната на плоския коремВ миналото коремът е бил символ на плодовитост и богатство, и колкото по-голям е бил, толкова по-добре. Днес доминира култът към плоския, с добре оформени мускули корем. Той е свидетелство не само на добро здраве, но и източник на добро самочувствие и сексапил.

Враговете на плоския корем
Главните врагове на плоския корем са забързаното ежедневие, стресът и обездвижването.
•    Нередовното хранене, пропускането на закуската, хапването на крак на рафинирани храни, бедни на фибри, са най-прекия път към лошото храносмилане и подутия корем. Когато заменим здравословните плодове и салати с хамбургери и солени чипсове, попадаме в плен на нередовния стомах, запекът и чревния дискомфорт.
•    Липсата на активно движение и работата предимно в седнало положение, възпрепятстват и забавят чревната перисталтика, ставаме лениви и отпуснати и почти неусетно килограмите започват да се трупат.
•    Стресът, на който сме подложени ежедневно, кара много от нас инстинктивно да посягат към храна, без дори да изпитват глад. Този метод може и да ни успокоява временно, но неприятните емоции, когато се качим на кантара, водят до още по-голям стрес.

Приятелите на плоския корем
Те могат да се обобщят в три думи: здравословно хранене и движение.
Добрите хранителни навици, които могат да ни избавят от подутия корем са:
•    Прием на достатъчно количество вода – улеснява храносмилането и усвояването на храната
•    Избор на пълнозърнести храни, богати на фибри
•    Консумиране на кисели млека, съдържащи бифидобактерии – поддържат нормалната чревна флора
•    Достъчно плодове и зеленчуци – доставят целулоза, която засилва перистатиката и предотвратява гнилостните процеси в червата
•    Редовни физически упражнения.

Хигияфлор покет - помощ от природата за плосък корем
Ако въпреки добрите хранителни навици ни е трудно да се избавим от дискомфорта в корема, е време да потърсим помощ отвън. Природата ни дава богатство от лечебни растения, които приети в правилното количество и комбинация, могат да ни избавят напълно от дискомфорта, чувството за подуване и мъчителните спазми. Хигияфлор покет е изцяло натурален продукт, съдържащ комбинация от билки за добро храносмилане и чувство на вътрешен комфорт.

Китайски ревен – традиционна билка за запек, използвана в Китай. Тя има антибактериално действие, облекчава болките в корема и подобрява храносмилането.
Ружа – действа спазмолитично на гладката мускулатура на червата и премахва спазмите. Има лек диуретичен ефект, като извежда задържаните течности от организма.
Венчелистчета на светла роза – имат противовъзпалително действие, стимулират отделянето на жлъчка и храносмилането.
Артишок – улеснява храносмилането като стимулира образуването и отделянето на жлъчка. Подпомага функцията на черния дроб и понижава холестерола.
Босилек – има газогонно и противовъзпалително действие.Премахва спазмите.
Кориандър – богат на етерични масла, които стимулират храносмилането и действат спазмолитично.

Освен изброените лечебни растения, Хигияфлор покет съдържа още бирена мая, която подобрява храносмилането и е източник на микроелементи, и полезни за чревната флора бактерии. Бифидус бактериите и Лактобацилус ацидофилус поддържат нормалната чревна флора и поддпомагат доброто храносмилане. Тяхното присъствие предотвратява гнилостните процеси с образуване на газове и подуване на корема. Те са особено ценни при прием на антибиотици, разрушаващи нормалната чревна флора.

Хигияфлор покет е естествен продукт, който улеснява процесите на храносмилане и премахва нежеланите усещания на подуване и куркане на червата. В комбинация със здравословно хранене и движение, той е едно ефикасно средство за постигане на така желания плосък корем.

Текст: д-р Мариана Цонева


лекар-ординатор в МБАЛ "Проф. Стоян Киркович" Стара Загора


Ревита ви препоръчва:

Хигияфлор покет 400 mg, за плосък корем

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.