×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Възрастта няма значение! Започнете подмладяването сега!


Следвайте тези прости стъпки, за да заздравите и подмладите кожата си.


Стъпка 1: С чисто лице през нощта!

„Много е важно да измиете лицето си преди да положите глава на възглавницата“ – казва д-р Дорис Дей – дерматолог от Ню Йорк. Замърсяванията, бактериите и грима, ако не са отстранени от кожата, могат да предизвикат раздразнение, обрив и да запушат порите. Премахнете този горен слой мръсотия с нежно измиване на лицето. Трябва да се чувствате приятно свежи до 10-15 минути след измиването. Освен че ще подобри здравето на кожата, това и ще я подмлади. За да се освежите на сутринта, напръскайте лицето си с хладка вода. Имайте предвид, особено ако сте над 40 години, че измиването на лицето два пъти дневно може да изсуши кожата и така бръчките да станат още по-видими.

Стъпка 2: Пазете се от ултравиолетовите лъчи

Не забравяйте, че ултравиолетовите лъчи могат да увредят кожата Ви по всяко време на годината, не само през лятото!

Няма нищо по-важно от ежедневното нанасяне на слънцезащитен крем (идеалният фактор е 30), ако искате млада кожа. Дори и само 10 минути на ден под слънчевите лъчи може да доведе до промени в кожата като появата на бръчки и слънчеви петна. Кремът трябва да блокира и UVA, и UVB лъчи.

Стъпка 3: Подчинете стреса!

Не случайно наричат бръчките :“Намръщване без причина“.

Емоционалният стрес може да накара кожата Ви да изглежда с по-години по-възрастна от реалната Ви възраст – казва дерматологът и психиатър Ейми Уелшър. Постоянният стрес повишава нивата на хормона кортизол, който причинява възпаление и  разгражда колагена. Стресът предизвиква и верига от реакции, които предизвикват зачервяване на лицето и акне. Затова опитайте се да държите стреса под контрол! Има различни добавки и техники, които са много ефикасни в борбата в стреса.

Стъпка 4. Използвайте ретинол

Изследвания показват, че ретинолът изглажда фините линии и бръчки и спомага кафявите петна по кожата да избледнеят.

 

Стъпка 5. Приемайте Омега-3 мастни киселини

Те ще Ви направят по-умни и по-красиви!

Тези добри мастни киселини хидратират кожата и я поддържат еластична и стегната. Това не важи за наситените мазнини в млякото и месото, които увеличават свободните радикали, които правят кожата податлива на стареене. Ограничете приема на наситени мазнини до 17 г на ден.

Стъпка 6. Спортувайте редовно!

Ето малко мотивация, за да горите повече калории

Проучвания са доказали, че жените, които спортуват или ходят пеша имат по-стегната кожата от тези, които не се движат достатъчно. Причината: упражненията насищат кожата с кислород и хранителни вещества, които са необходими за производството на колаген. За да поддържате кожата тонизирана, отделяйте поне 30 минути на седмица за кардио тренировки (включително и бързо ходене).

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.