×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
 

ОтслабванеNatural Factors България и специалистът по здравословно хранене Яна Данаилова стартираха нов съвместен проект, посветен на здравословното отслабване! Целта на начинанието е да се покажат ползите на революционния, 100% натурален продукт за редукция на теглото - PGX® Daily Ultra Matrix, създаден от Natural Factors, Canada!


Главно действащо лице в проекта е Дияна, която ще изпита ефектите на PGX® върху себе си. Дияна е на 30 години и има едно дете. Едва на 23 я диагностицират с тиреоидит на Хашимото, поради което се налага да започне хормонална терапия. Стресът, болестта и медикаментозното лечение си казват думата и теглото на Дияна се покачва доста над нормата.


На 8 март тази година Дияна се включва в проекта на Яна Данаилова и Natural Factors България с единствената цел да си върне нормалните килограми без риск за здравето. Тогава младото момиче тежи 96 килограма, талията й е била 101 см., а ханшът - 119 см.


За времето от 2 седмици, до 21 март, тя успява да свали цели 6 кг. и да намали талията и ханша си със 7 см.! Дияна постига всичко това благодарение на диетата и интензивните тренировки, които Яна изготвя за нея. Разбира се, задължителна част от режима, към който се придържа момичето е и продуктът PGX® Daily Ultra Matrix, който има ключова роля в процеса на отслабване!


Отслабване

PGX

Отслабване

Ден тридесети. Дияна продължава да се бори упорито с излишните килограми... Тя спортува и спазва балансирания хранителен режим, който изключва бързите въглехидрати и други вредни храни, които развалят фигурата. Яна я напътства във всеки един момент от развитието й. Резултатите не закъсняват и на 6 април Дияна вече изглежда така:

Отслабване

Благоприятните промени засягат не само фигурата, но и здравето на Дияна. Оказва се, че контролните й изследвания по отношение на Хашимото са много добри - TSH хормонът й вече е в норма, вследствие на което ендокринологът намалява приема на хормони с 25 единици!

Приключението на Дияна ще продължи до 8 май. Дотогава тя ще продължи да спазва специалния хранителен режим, да тренира усилено и да приема PGX®. Имайки предвид страхотните резултати, които Дияна успя да постигне за толкова кратко време, направо не можем да си представим какво ще се получи накрая… Времето ще покаже!

Защо Яна и Дияна се довериха на PGX® Daily Ultra Matrix? Защото PGX® е истинска иновация сред продуктите за отслабване! Съдържа патентован комплекс водоразтворими фибри, извлечени от корена на лечебното растение конджак и средноверижни триглицериди, иззети от семена на Африканска маслодайна палма.


Водоразтворимите фибри в конджак са топ натурално средство за отслабване. Те коригират основните фактори, свързани с покачване на теглото и действат широкоспектърно:


-полезни са за лакомниците: след прием набъбват в червата, образувайки гелоподобно вещество, което предизвиква усещане за ситост дори след консумация на малко количество храна;


-полезни са за хората, които често похапват храни с висок гликемичен индекс: намаляват гликемичния индекс на храните, в резултат от което кръвно-захарните нива са в баланс през целия ден;


-полезни са при хипогликемия: редуцират резките спадове в нивата на кръвната захар и намаляват пристъпите на глад (особено в следобедните часове на деня);


-полезни са за онези, които не могат напълно да се откажат от тестените, преработените храни и сладкото: забавят абсорбирането на простите захари и усвояването на глюкозата след хранене; усещането за ситост, което предизвикват води до намалена консумация на тези продукти;


-полезни са, когато тялото не може да използва инсулина ефективно: подобряват инсулиновата чувствителност;


-полезни са при сърдечно-съдови проблеми: намаляват нивата на „лошия“ холестерол и на триглицеридите;


-полезни са за стомаха и червата: имат пребиотично действие – насърчават растежа на „добрите“ бактерии и поддържането на нормалния микробиом;


-полезни са при запек: насърчават редовното изхождане и спомагат за очистване на стомашно-чревния тракт от токсините.


Водоразтворимите фибри в PGX® Daily Ultra Matrix са извлечени посредством високотехнологичен метод, БЕЗ химикали, разтворители и етанол.


Каква е ролята на средноверижните триглицериди, включени в PGX® Daily Ultra Matrix? Средноверижните триглицериди (МСТ) чудесно допълват водоразтворимите фибри. МСТ съдействат за намаляване на излишните мазнини и предоставят енергия на тялото. Полезни са и за хората, които спортуват защото подобряват издръжливостта и оптимизират резултата от тренировките. Те също имат потискащи апетита свойства и са най-ефективни, когато се консумират сутрин. Сутрешният прием на средноверижни триглицериди контролира апетита през целия ден.



PGX® Daily Ultra Matrix е тестван в 15 клинични изпитвания, които доказват ефикасността му при повишен апетит, наднормено тегло и дисбаланс в нивата на кръвната захар и холестерола. Проучвания, проведени в Германия, Франция и САЩ документират, че употребата на продукта не води до нежелани странични ефекти. PGX® Daily Ultra Matrix притежава USP стандарт, който гарантира, че съставът му отговаря на изискванията за качество на Американската фармакопея. Не съдържа стимуланти и не води до привикване!


Прием. Първа седмица: по 1-2 софтгел капсули 3 пъти дневно. Втора седмица:  по 2-4 софтгел капсули 3 пъти дневно. Трета седмица и повече: по 3-6 софтгел капсули 3 пъти дневно. Приемайте с голямо количество вода (250-500 ml)!


PGX® DailyUltraMatrix е регистрирана търговска марка на Natural Factors, Canada. Изключителен представител на Natural Factors за България: Гео Нутришън, ЕООД.


Повече информация за PGX® DailyUltraMatrix можете да получите на следните телефони 02/ 953-05-83; 032/ 64 16 16 или да ни пишете на: site@revita.bg!


Следете трансформацията на Дияна тук: cnadra.bg или на страниците на www.revita.bg!


 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.