×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Епидемия от болни от деменция
Само след 15 години броят на болните от деменция ще се увеличи двойно. За това алармират от Световната здравна организация (СЗО). Очаква се до 2030 г. те да достигнат до 65,7 млн. души, а до 2050 случаите от коварната болест ще се увеличат с цели 70%. Досега в света се регистрирани около 35,6 млн. пациенти. Всяка година се диагностицират по 7.7 млн. нови случая, като за лечението на болните се отделят по около 640 млрд. долара годишно. Статистиката сочи още, че в България от деменция са засегнати около 100 000 души, а почти 50% от тях са с диагноза болест на Алцхаймер.
Деменцията е  мозъчно заболяване, което засяга паметта, мисленето,  концентрацията, поведението и способността за изпълнение на ежедневните дейности. Най-често срещаната форма на деменция (при около 70%) от случаите е болестта на Алцхаймер. „Важно е да насочим усилията си в ранното откриване и лечение на деменцията. Така ще имаме повече възможност, за да приложим някакво лечение”, казват експертите от СЗО. Съществуват различни методи за предотвратяване и намаляване риска от опасната болест. Засега обаче лекарите и пациентите все още не са напълно наясно с новите възможности.

Ревита Ви препоръчва

Фосфатидил-серин, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.