×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Лазер замества зъболекарската машинаЗаради страха от бръмченето и болката, която зъболекарската машина причинява, много хора не посещават стоматолог. С навлизането в практиката на лазерните технологии това вече не е проблем. „Лазерът замества машината именно при болезнените манипулации”, обяснява д-р Десислава Георджева, ръководител на отделението по дентална медицина в пловдивска клиника. Това е и едно от малкото в страната, които разполагат с последно поколение Er:YAG лазер. Той се отличава с уникалнаa технология, благодарение, на която мощната енергия се генерира в самия накрайник. По старите поколения лазери използват оптични влакна за проводници, което води до загуби на енергия при преминаването на лазерния лъч през тях. Още едно предимство на лазерния накрайник е неговата максимална маневреност – върти се на 360 градуса.
Лазерът не само почиства кариеса, но и създава и стерилна среда. Болката е сведена до минимум, в повечето случаи дори липсва, за това много пациенти не искат упойка, допълва предимствата д-р Георджева. За разлика от турбината, лазерът не издава стържещи звуци, които дразнят и притесняват пациентите на зъболекарския стол, няма вибрации и допир до лекуваните повърхности.
За децата лечението с него е като игра, казва д-р Георджева. Изключително важно е малките пациенти да не се стресират при стоматолога, защото страхът остава за дълги години. При лечението с лазер се слагат специални очила, апаратът издава звук като при компютърна игра и малчуганите се чувстват като герои от филма Междузвездни войни.
Високотехнологичният инструмент служи и като скалпел. С него може да се реже венецът. Безопасно се отстраняват тумори, без разсейки. При лечение с лазер има много по-малка болка, подуване и кървене, отколкото при конвенционалните методи. Процесът на оздравяване е по-бърз и лесен. Лазерът има бактерициден ефект, унищожава бактериите и вирусите в лекуваните области и така се предотвратяват инфекции. Това означава, че в повечето случаи няма нужда от антибиотици. Благодарение на различните програми и накрайници Er:YAG лазер се използва за меките и твърди тъкани /зъби и кост/. С него може да се почиства кариес, зъбен камък, да се извършва кюретаж, както и всички хирургични манипулации в устата.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.