×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Не позволявайте на упоритата кашлица да вгорчи живота виНезависимо дали е следствие на постназална секреция или поради прекомерно наличие на прах, кашлицата е онова, което правите когато усещате, че нещо сякаш е заседнало в гърлото ви. Тя спомага изчистването на белите дробове и трахеята от дразнителите. Кашлицата, причинена от грип и простуда, обикновено бързо отшумява. Когато обаче тя е следствие на сериозно заболяване, трябва да се предприемат по-сериозни мерки и да се лекува причината.

При всички положения, кашлицата може да бъде влудяваща и изключително дразнеща. Ето няколко метода, които могат да ви помогнат да се почувствате по-добре.

У дома

Когато сте си вкъщи, опитайте да консумирате повече течности. Заедно с това, използвайте овлажнител за въздух – това ще помогне както за успокояването на гърлото, така и за освобождаването на слузта. През нощта спете на по-високи възглавници, а преди да си легнете – хапвайте по малко мед. Съвременните проучвания сочат, че консумиран редовно, истинският мед значително облекчава простудните състояния, свързани с упорита, дразнеща кашлица.

„Влажна” кашлица

Ако успоредно с кашлицата отделяте и слуз, ви трябва отхрачващо лекарство. В случай, че отделяте твърде много слуз, нека лекарят ви ви посъветва кое е най-доброто решение за вас. Не използвайте на своя глава по-тежки медикаменти, като например такива срещу емфизем, пневмония, хроничен бронхит или астма.

„Суха” кашлица

„Сухата” кашлица не търпи прах, замърсени помещения, дим и др. В случая, най-подходящи са потискащите кашлицата лекарства, които значително ще успокоят състоянието ви, включително и през нощта.

Противокашличните лекарства и децата

Никога не давайте на деца до 4 годишна възраст лекарства против кашлица, тъй като тези медикаменти могат да предизвикат сериозни странични ефекти. Вместо тях, използвайте хранителни добавки с изцяло натурални формули. Когато става дума за деца между 4 и 6 годишна възраст, преди да решите да купувате лекарство против кашлица, задължително се консултирайте с педиатър.

Ефективни ли са антибиотиците срещу кашлица?

Обикновено не. Това е така, защото повечето кашлици са причинени от вирусни инфекции. А антибиотиците са ефективни тогава, когато инфекцията е причинена от бактерии. Ако вашият лекар ви е изписал антибиотик, от който след едноседмична употреба няма никакъв ефект, консултирайте се отново и задължително направете необходимото изследване.

Кашлица, причинена от алергии или астма

Следствие на алергиите, вие можете да кашляте и кихате. Тук много добра подкрепа могат да ви окажат антихистаминовите препарати. Вече съществуват дори такива, които не предизвикват сънливост и замаяност, така че можете да бъдете спокойни. Внимание: наличието на хрипове може да означава, че имате астма. При необходимост, консултирайте се с лекар!

Пушаческа кашлица

Ако сте пушач, вие вероятно имате перманентна кашлица, особено изразена в сутрешните часове от деня. Понякога обаче, тази непрестанна кашлица може да е сигнал за сериозно заболяване, като например хроничен бронхит. Ако остане нелекуван, хроничният бронхит може да доведе до много сериозни последствия за здравето!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.