×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Най-добрата диета – повече бадемиИскате да отслабване и се борите с последните 4-5 килограма преди да облечете нещо малко и секси за лятото? Американски изследователи са открили тайната – бадемите. Те са идеално средство при хора, страдащи от затлъстяване. Една шепа дневно бадемови ядки са напълно достатъчни, за да се потисне апетита през целия ден. За предпочитане е да ги хапвате сутрин на закуска. Експериментът е проведен от проф. Ричард Метс от Университета Пардю (САЩ) и неговите колеги. Те доказали, че доброволците, които включват бадеми в сутрешното си меню се чувстват по-сити през деня и по-рядко посягат към „забранените храни”. Освен това нивото на кръвната захар на доброволците била по-ниска, отколкото на тези, които сутрин закусвали само с препечена филия и мармалад.
Ядките са с нисък гликемичен индекс и това помага за по-бавното и стабилно нарастване на кръвната захар и инсулина. Резултатът е – човек се чувства сит по-дълго време.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.