×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Псориазисът е широко разпространено хронично повтарящо се заболяване на кожата. Милиони хора по света страдат от зачервяванията и плаките, които се появяват. За съжаление лечение още не е открито. Все пак обаче състоянието на болните може да се облекчи. Предлагаме ви няколко интересни решения, които може да прилагате у дома.
Сбогом на псориазиса Помощ от природата. Вече има категорични доказателства, че симптомите на псориазиса значително намаляват при хората, които вземат рибено масло и Витамин D. Важно е обаче да приемате хранителните добавки отделно от други медикаменти или храни. По този начин тяхното действие ще се увеличи многократно. Някои пациенти споделят, че нанасят рибеното масло директно върху зачервяванията и плаките.
Проветрявайте и овлажнявайте. Много хора забравят да проветряват помещенията, в които седят особено през зимата. Отваряйте прозорците поне 4–5 пъти дневно. От значение е и да проветрявате стаята, в която седите. Купете си специален уред или просто оставете метална купичка с вода на парното, за да се изпарява. Важно е въздухът в помещението да е влажен. Така кожата ви няма да се изсушава допълнително и да страда.
Без парфюми. Повечето парфюми и дезедоранти дразнят кожата. Използвайте само натурална козметика без допълнителни миризми. Избирайте такива продукти, на които пише “за чувствителна кожа”.
Внимавайте с диетата. Това, което ядете може да окаже изключително значение върху състоянието на кожата ви. Забравете за червените и тлъстите меса. Хапвайте повече храни, богати на фибри, както и боровинки, ягоди и ядки. Добре е да подправяте ястията си със зехтин.
“Не” на ваната. Със сигурност лекарят ви е казал да избягвате да се къпете с гореща вода, но трябва да забравите и за дългите вани със соли и масла, които могат да разранят кожата ви. Обливайте се с хладка и дори студена вода. Това ще помогне на зачервяванията и плаките да изчезнат.

Ревита Ви препоръчва

Алое вера (сок от цели листа), 1 000 ml

Алое вера (гел и сок), 1 000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1 000 ml

Тисилин дейли клийнс, 855 mg

Тисилин, 175 mg

Тисилин дижестив клийнс, 540 mg

Тисилин Супер, 750 mg

Тисилин клийнс (минерална пречистваща програма в 3 фази)

Млечен бодил, 355 mg

Живовляк (семе), 610 mg

Репей (корен), 540 mg

Сарсапарила (корен), 425 mg

Орегонско грозде (корен), 475 mg

Иглика масло, 1 300 mg

Пореч масло, 1 300 mg

Калций & магнезий & витамин D, 250 mg

ЕФА бленд за деца, 445 mg

Мега ЕФА бленд, 1 350 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.