×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Онлайн консултации с лекари

Д-р Аелита Петрова

Д-р Аелита Петрова

Обща медицина и Медицинска биохимия

Рейки мастер – консултиращ лекар в Български Рейки център

Задай въпрос
Борис Гинчев

Борис Гинчев

Магистър-фармацевт

Има интереси в областта на фармакологията, фармакогнозията, хранителната химия, токсикологията и взаимодействията между храни, лекарства, природни продукти и ксенобиотици.

Задай въпрос
 Д-р Мефтуне Шефкетова

Д-р Мефтуне Шефкетова

Акушерство, гинекология и репродуктивна медицина. Оглавява Центъра за асистирана репродукция към Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда.

Задай въпрос
Яна Данаилова

Яна Данаилова

Притежава сертификат за учител по йога към Международната йога асоциация за стиловете - ащанга, хата, както и сертификат за йога за деца към Българската йога федерация . Управлява собствено холистично студио VitaYana Holistic Lifestyle & Yoga Studio.
Магистър физиология на човека, магистър мениджмънт на храните и храненето, дипломиран нутриционист. 

Председател на Сдружението на нутриционистите в България. Квалифициран терапевт по биоенергия и психокибернетика към БАН.

Задай въпрос
Д-р Деяна Жекова

Д-р Деяна Жекова

Лекар с опит в Спешна медицина, Вътрешни болести и Ендокринология.

Сертифициран Тета лечител.

Интересува се от холистична медицина, насочена както към поддържане на комплексното здраве на човек- физическо, психическо и духовно, така и към справяне с причините за заболяванията, а не просто следствията им.

Задай въпрос
Д-р Кристияна Колева

Д-р Кристияна Колева

Завършила МУ- София випуск '17 с отличие. Веднага след полагането на последния държавен изпит започва работа в МЦ "Детокс". Там се занимава с алтернативни методи на лечение. Извършвала e диагностика и продължаващо лечение на малки и големи пациенти, с хронични заболявания от типа на екземи, колит, депресивни разстройства, хранителни алергии и др. Изготвяла е хранителни режими, според нуждите на пациента. Извършвала е измерване на оксидативен стрес и работила с хранителни добавки и хомеопатия. Участвала в един от първите европейски конгреси свързани с аутизъм. Работила е с деца, диагностицирани с аутизъм. Има опит в спешната медицина, работила в спешно отделение на Национална кардиологична болница, като лекар-ординатор. След това намира своето място в общата медицина с педиатрична насоченост. Извършва профилактика, прегледи и проследяване на малки и големи пациенти. Има интереси в областта на педиатрията, алергологията и имунологията.

Задай въпрос
Д-р Ивета Петрова

Д-р Ивета Петрова

Лекар - гастроентеролог

Лека-специализант, завършила медицина в Медицински университет – София.
С познания и интереси в областите на вътрешните болести (гастроентерология, ендокринология, ревматология), дерматология и венерология, детско здраве, здравословно хранене.

Задай въпрос
Д-р Маргарита Маламова

Д-р Маргарита Маламова

Завършила медицина в Медицински университет – София.
Специалист по акушерство, гинекология, интерфертилитет; дисплазии и колпоскопии на маточната шийка. 

Участник в редица национални и международни конгреси и конференции по АГ.

Задай въпрос
Д-р Мариела Йовчева

Д-р Мариела Йовчева

Има богат професионален опит в областта на ендокринологията, диетологията, белодробните болести, кардиологията, холистичната медицина, нутрициологията и хомеопатията. 

Дипломира се с отличие като лекар в Медицинска академия, София. Придобива специалност ендокринология и болести на обмяната и квалификация по здравен мениджмънт. 

,,Винаги се придържам към индивидуалния подход към всеки болен, отделяйки нужното му време, обръщайки внимание на всеки детайл в разказа на пациента.‘‘

Задай въпрос
Д-р Гергана Кръстанова

Д-р Гергана Кръстанова

Акушер-гинеколог във Втора САГБАЛ “Шейново”

Завършила медицина с отличие в Медицински университет - София

Специализира физиологично и патологично акушерство, рискова бременност и гинекология.

С познания и интереси в областта на вътрешните болести с акцент върху заболявания на гастро-интестиналния тракт и бременност.

Задай въпрос

Задайте въпрос

Използвайте формата по-долу за да зададете въпроса си

Въведете вашият е-мейл адрес

Не се обработват запитвания, свързани с предполагаемо наличие на бременност. Това може да се удостовери единствено с тест за ранно установяване на бременност и не може да бъде потвърдено или отхвърлено с онлайн консултация.

При запитвания, свързани с гинекологични оплаквания (със симптоматика дискомфорт, вагинално течение и т.н.) се изпълняват консултации само след предоставени резултати за лабораторни изследвания на влагалищен секрет.

Предлагаме безплатна консултация с лекар и фармацевт по определен медицински казус, профилактика на различни заболявания, разчитане на изследвания, здравословно хранене, препоръка за прием на хранителни добавки.


Изберете категория от падащото меню и напишете ключова дума/фраза в полето, за да видите вече публикувани отговори от нашите консултанти (както е показано на примерите). За да се визуализират резултатите, натиснете лупата или enter. Ако желаете да прочетете всички отговори от категорията, оставете полето празно и кликнете върху лупата.

Съветите и мненията, публикувани в този сайт, се основават на писмената информация, предоставена от потребителите. Поради тази причина, е възможно отговорите понякога да са непълни или неточни и трябва да се приемат ориентировъчно, като не се пренебрегва мнението на клинициста, който Ви познава лично, преглеждал Ви е и Ви лекува. Мненията, споделени от консултантите на www.revita.bg, не заместват преглед, диагностициране и предписване на лечение от лекар.

Заявка за лекар

* Задължителни полета

Изпращане

Вашата заявка беше изпратена успешно!

Нуждаете се от безплатни онлайн консултации с лекари? Ние от Revita.bg можем да ви ги осигурим – медицинските специалисти, с които работим с радост ще отговорят на вашите въпроси!

Страницата за безплатни онлайн консултации с лекари в Revita.bg, се обслужва от здравни специалисти, професионалисти в различни области - акушер-гинеколог, педиатър, пулмолог, дерматолог, невролог, кардиолог, уролог, ендокринолог, ембриолог и др.



Предимства на безплатните онлайн консултации с лекари

Комуникацията в интернет не може да замести срещата на живо и да осигури 100% диагностициране, но въпреки това предоставя възможността да направите безплатна консултация с лекари и фармацевти, които биха спомогнали за разрешаване на конкретния здравословен проблем. 

В забързаното ежедневие човек невинаги е в състояние да отдели време и да отиде дори до близката клиника за специализиран съвет от доктор - тук на помощ идва т. нар. телемедицина, която позволява консултация от разстояние. Нещо повече - в модерния свят вече има онлайн платформи, създадени точно с такава цел, които скъсяват дистанцията лекар – пациент, улеснявайки и двете страни.



Нашите специалисти

Мефтуне Шефкетова - специалист по акушерство, гинекологични проблеми и репродуктивна медицина. Ръководител на Центъра за асистирана репродукция към Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда.

Борис Гинчев - магистър-фармацевт с висока компетентност в областта на фармакологията, фармакогнозията, хранителната химия, токсикологията и взаимодействията между храни, лекарства, природни продукти и ксенобиотици.

Яна Данаилова - сертифициран учител по йога към Международната йога асоциация за стиловете ащанга и хата. Магистър физиология на човека, магистър мениджмънт на храните и храненето, дипломиран нутриционист. Председател на Сдружението на нутриционистите в България. Квалифициран терапевт по биоенергия и психокибернетика към БАН.

Това е само част от списъка с висококвалифицирани професионалисти, за които добрата грижа за здравето е мисия и са винаги на ваше разположение за безплатна консултация онлайн!



Нашите безплатни онлайн консултации с лекари и фармацевти ще ви бъдат полезни не само когато се нуждаете от здравен съвет, но и в случаите, в които се колебаете относно приема и комбинациите на натуралните продукти:

  • мултивитамини;

  • растителни екстракти;

  • пробиотици и ензими;

  • антиоксиданти и други естествени средства за здраве.

При нас ще откриете хранителни добавки в подкрепа на сърдечно-съдовата система, стомашно-чревния тракт, метаболитното здраве, хормоналния баланс, репродуктивната система, мозъка и периферната нервна система и др.



За растителните екстракти в Revita.bg

Ние предлагаме богата гама фитотерапевтични добавки, съдържащи натурални екстракти от популярни и екзотични растения. Сред тях, особено търсени са екстрактите на Nature’s Way и Global Healing /САЩ/, Bärbel Drexel и Vegavero /Германия/, Artesania Agricola /Испания/ и други компании с дългогодишен опит в производството на билкови продукти с международно признато качество.

Билковите продукти в Revita.bg могат да се приемат както самостоятелно, така и в различни комбинации. Относно приложенията им, можете да се допитвате безплатно онлайн до магистър-фармацевт Борис Гинчев, който има солидни познания за фармакологичните свойства на лечебните растения или до избран от вас лекар, посочен в страницата за онлайн безплатни консултации.

Как да зададете въпроса си онлайн

За да направите безплатна онлайн консултация, използвайте формата в края на страницата, като зададете своя и-мейл адрес, попълните въпроса си и посочите кой от лекарите или фармацевтите желаете да ви отговори. Без нужда от записване на час, без излишни усложнения, напълно безплатно!

Не се колебайте, свържете се с нас, за да получите насоки от нашите лекари и фармацевти!



Продуктът беше успешно добавен в любими.