Search
Филтрирай по...

Искате ли грандиозна промяна във вида на кожата и косата?

Коса кожа

Състарена кожа с бръчки, косопад, изтощена коса без блясък, преждевременно загубила естествения си цвят, чупливи нокти… Тези негативни промени са неприятни в естетично отношение и подсказват, че организмът страда от дефицит на хранителни вещества.

Козметика и нутрикозметика – комбинираният подход е най-ефективен 

Качествените козметични продукти са задължителна част от арсенала за красота на всяка дама. Когато се комбинират с качествена нутрикозметика, тяхното действие се подобрява, а ефектите им могат да бъдат забелязани доста по-бързо във времето.  

Специализираните нутрикозметични средства възстановяват кожата, косата и ноктите отвътре навън. Те доставят на организма хранителните вещества, нужни за укрепване на увредените структури и активиране на клетъчната регенерация, и забавят процесите на стареене, предизвиквани от стрес, неправилно хранене, недоспиване и други външни фактори. 

Отличен пример за качествена нутрикозметика е продуктът Hair & Skin / Коса & Кожа на американската компания Nature’s Way, който комбинира едни от най-ефикасните съставки за възстановяване на кожата, косата и ноктите! 

косопад

Hair & Skin съдържа балансирана смес от билки, кафяви морски водорасли, биотин, ензими и други хранителни вещества, които възстановяват кожата, косата и ноктите, и ги поддържат в перфектно състояние. Уникалната за българския пазар формула включва над 10 натурални съставки:

 • билков комплекс от седем лекарствени растения (полски хвощ, фо-ти, розмарин, лют пипер, келп, овес и коприва) – регенерира кожата, намалява косопада и предпазва от преждевременно побеляване.
 • ценни нутриенти (биотин, метилсулфонилметан и глюкозамин) – подпомагат изграждането на кератина и колагена – протеините, от които до голяма степен зависи здравето на кожата и косата.
 • ензимна бленда (протеази I и II, амилаза, лактаза, пептидаза, целулаза, инвертаза, алфа-галактозидаза и липаза) – подобрява абсорбцията на останалите биоактивни вещества в продукта и усилва ефекта им.

Как действат съставките в Hair & Skin

 • Полски хвощ. Насърчава възстановяването на съединителната тъкан в кожата, косата и ноктите. Ускорява коригирането на кожните несъвършенства.
 • Фо-Ти. Стимулира растежа на косата и може да противодейства при преждевременно побеляване, което не е генетично обусловено. Полезен при възпалителни състояния на кожата – акне, дерматози и др.
 • Лютив пипер. Стимулира дейността на „спящите” фоликули и увеличава гъстотата и обемът на косата. Капсаицинът в състава на пипера притежава противовъзпалително и обезболяващо действие, и проявява добър ефект при псориазис.
 • Келп (кафяви водорасли от разред Laminariales – цял талус). Отличен източник на йод, калий, калций, желязо, силиций и магнезий. Насърчава растежа на косата, подобрява здравината на епидермиса и ускорява зарастването му при възпалителни състояния като акне и псориазис. Намиращите се в талуса на келпа витамини A, C, D, B1, B2, B3, B6, E, K и PP имат отличен подхранващ и антиоксидантен ефект.
 • Розмарин. Запълва кожата с хранителни вещества и проявява силно антисептично и противовъзпалително действие.
 • Овесена слама. Старо и изпитано средство срещу екзема и псориазис, хидратира кожните слоеве и намалява вредните ефекти при слънчево изгаряне.
 • Коприва. Засилва локалното кръвообръщение в скалпа и стимулира притока на хранителни вещества и витамини към космените фоликули.
 • Биотин, метилсулфонилметан и глюкозамин. Глюкозамин хидрохлоридът и метилсулфонилметанът (МСМ) са естествени съставки на ставните хрущяли, сухожилията и кожата. Глюкозамин хидрохлоридът засилва клетъчното обновяване и здравината на съединителната тъкан, и забавя образуването на бръчки и кожни неравности. Ускорява синтеза на колаген в хиподермата и засилва замяната на мъртви кожни клетки с живи. МСМ доставя органична сяра за образуване на коса и нокти. Биотинът подхранва епидермалните структури, намалява косопада, заздравява ноктите и облекчава състоянието при дерматити.
 • Специален ензимен комплекс за максимално усвояване на останалите съставки в продукта. Ускорява ефекта от приема.

Продуктът Hair & Skin намалява косопада, заздравява косъма и облекчава симптомите при кожни възпаления, включително дерматози, кожни алергии и акне. Препоръчва се както в младежка възраст, така и по-късно, като средство, забавящо кожното стареене. Може да се съчетава с всеки лечебно-профилактичен режим срещу косопад, пърхот или себореен дерматит.

За разлика от повечето подобни продукти, Hair & Skin НЕ съдържа бирена мая и не води до повишаване на апетита и покачване на теглото!

Производител: Nature’s Way американска компания с повече от 50 години опит в създаването на природни продукти за здраве и красота.

 

2 thoughts on “Искате ли грандиозна промяна във вида на кожата и косата?”

 1. Ако си настържа червен пипер на косата, то ефекта същия ли ще е ?
  или задължително трябва да е в хапче?

  1. Няма да е същият ефекта,като с хапчето.Защото целта е, както се казва в статията да се действа отвътре на вън.Защото например една ябълка, която загнива отвътре,няма да и помогнете, ако я подсилите отвън да придобие търговски вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top