Search
Филтрирай по...

Искате ли грандиозна промяна във вида на кожата и косата?

Коса кожа

 

 

Състарена кожа с бръчки, косопад, изтощена и вяла коса без блясък, преждевременно загубила естествения си цвят, меки и чупливи нокти… Тези негативни промени са неприятни не само в естетично отношение, но също така показват, че организмът страда от остра липса на хранителни вещества.

 

Може ли козметиката да се справи с пораженията? Повечето жени се опитват да възстановят щетите със скъпи кремове, лосиони и серуми. Но истината е, че и най-високият клас козметика действа само на повърхността, без да запълва липсите „отвътре”.

 

Искате оптимални резултати? Заложете на нутрикозметиката! Специализираните природни продукти с изцяло натурален състав, предназначени за перорално приложение, възстановяват кожата, косата и ноктите отвътре навън. Те укрепват увредените структури и активират клетъчната регенерация.

 

Продуктът Коса & Кожа комбинира най-добрите съставки за 100% възстановяване на кожата, косата и ноктите! Коса & Кожа е изцяло природна формула, източник на балансирана смес от билки, кафяви морски водорасли, биотин, ензими и други хранителни вещества, които поддържат кожата, косата и ноктите в перфектно състояние. Тази уникална за българския пазар комбинация съчетава три важни терапевтични подхода:

 

-билков комплекс от седем лекарствени растения (полски хвощ, фо-ти, розмарин, лют пипер, келп, овес и коприва) – регенерира кожата, намалява косопада и предпазва от преждевременно побеляване.

-ценни нутриенти (биотин, метилсулфонилметан и глюкозамин) – подпомагат изграждането на кератина и колагена – протеините, от които до голяма степен зависи здравето на кожата и косата.

-ензимна бленда (протеази I и II, амилаза, лактаза, пептидаза, целулаза, инвертаза, алфа-галактозидаза и липаза) – подобрява абсорбцията на останалите биоактивни вещества в продукта и усилва ефекта им.

 

Как действат компонентите в Коса & Кожа:

Полски хвощ. Насърчава възстановяването на съединителната тъкан в кожата, косата и ноктите. Ускорява коригирането на кожните несъвършенства.

Фо-Ти. Стимулира растежа на косата и може да противодейства при преждевременно побеляване, което не е генетично обусловено. Полезен при възпалителни състояния на кожата – акне, дерматози и др.

Лютив пипер. Стимулира дейността на „спящите” фоликули и увеличава гъстотата и обемът на косата. Капсаицинът в състава на пипера притежава противовъзпалително и обезболяващо действие, и проявява добър ефект при псориазис.

Келп (кафяви водорасли от разред Laminariales – цял талус). Отличен източник на йод, калий, калций, желязо, силиций и магнезий. Насърчава растежа на косата, подобрява здравината на епидермиса и ускорява зарастването му при възпалителни състояния като акне и псориазис. Намиращите се в талуса на келпа витамини A, C, D, B1, B2, B3, B6, E, K и PP имат отличен подхранващ и антиоксидантен ефект.

Розмарин. Запълва кожата с хранителни вещества и проявява силно антисептично и противовъзпалително действие.

Овесена слама. Старо и изпитано средство срещу екзема и псориазис, хидратира кожните слоеве и намалява вредните ефекти при слънчево изгаряне.

Коприва. Засилва локалното кръвообръщение в скалпа и стимулира притока на хранителни вещества и витамини към космените фоликули.

Биотин, метилсулфонилметан и глюкозамин. Глюкозамин хидрохлоридът и метилсулфонилметанът (МСМ) са естествени съставки на ставните хрущяли, сухожилията и кожата. Глюкозамин хидрохлоридът засилва клетъчното обновяване и здравината на съединителната тъкан, и забавя образуването на бръчки и кожни неравности. Ускорява синтеза на колаген в хиподермата и засилва замяната на мъртви кожни клетки с живи. МСМ доставя органична сяра за образуване на коса и нокти. Биотинът подхранва епидермалните структури, намалява косопада, заздравява ноктите и облекчава състоянието при дерматити.

Специален ензимен комплекс за максимално усвояване на останалите съставки в продукта. Ускорява ефекта от приема.

 

Продуктът Коса & Кожа намалява косопада, заздравява косъма и облекчава симптомите при кожни възпаления, включително дерматози, кожни алергии и акне. Препоръчва се както в младежка възраст, така и по-късно, като средство, забавящо кожното стареене. Може да се съчетава с всеки лечебно-профилактичен режим срещу косопад, пърхот или себореен дерматит.

 

За разлика от повечето подобни продукти, Коса & кожа не съдържа бирена мая и В-витамини (освен биотина), благодарение на което приемът му не води до повишаване на апетита и покачване на теглото!

 

Коса & кожа е природна формула с превъзходно качество. Производител: Nature’s Way американска компания с близо 50-годишен опит в създаването на природни продукти за здраве. Търсете в аптеките или поръчайте тук: КОСА & КОЖА! Повече информация за продукта, можете да получите на тел.: 02/9530583.

 

 

 

2 thoughts on “Искате ли грандиозна промяна във вида на кожата и косата?”

  1. Ако си настържа червен пипер на косата, то ефекта същия ли ще е ?
    или задължително трябва да е в хапче?

    1. Няма да е същият ефекта,като с хапчето.Защото целта е, както се казва в статията да се действа отвътре на вън.Защото например една ябълка, която загнива отвътре,няма да и помогнете, ако я подсилите отвън да придобие търговски вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top