×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хормоналните средства за увеличаване броя на яйцеклетките и аналогичните препарати, използвани за контрацепция, водят до възникването на тромбоза, обявиха учени от Каролинския университет (Швеция). Те са стигнали до този извод след изследване, в което са участвали 25 000 жени, прибегнали до екстракорпорално оплождане, съобщава The Telegraph. Шведските учени препоръчват на лекарите да се отнасят по-внимателно към пациентките с ЕКО-бременност, тъй като изследването е показало, че при тях рискът от развитие на тромбоза, особено в първия триместър, е със 77% по-висок, отколкото при жените с естествена бременност. Резултатите от същото изследване сочат, че на 10 000 ЕКО-бременни жени има 3 случая на белодробна емболия, а само 0,4 случая при жените с естествена бременност.

Австралийски учени от своя страна установиха, че екстракорпоралното оплождане (ЕКО) при младите жени повишава риска от развитието на рак на гърдата. Учените, под ръководството на Луиз Стюарт, са изследвали 21 000 жени, които са се лекували от безплодие в периода 1983 – 2002 г. От тях на медикаментозна терапия били подложени 13 600 жени, а останалите преминали и ЕКО-процедура. При първата група рак на гърдата развили 1,7% от жените, а във втората група над 2%, или с 56% повече. Учените смятат, че това е резултат от повишеното ЕКО-ниво на естрогени в кръвта на жените.

 

*ЕКО-бременност: Екстракорпорално оплождане. Изкуствено оплождане чрез изваждане на яйцеклетката от тялото на жената.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.