×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Грипът докато майката е бременна, особено на по-късен етап от развитието на плода в майчината утроба, увеличава вероятността, че детето ще страда от биполярно разстройство (шизофрения). Това гласи изследване на американски учени, публикувано в последния брой на сп. JAMA Psychiatry. Те още веднъж подчертават необходимостта от провеждането на ваксинации на бременните жени, които да защитят децата им от неврологични проблеми в продължение на целия им живот.

„Жената в този период от живота си трябва да разбира, че тя е отговорна не толкова за себе си, колкото за здравето на своето дете. Грипният вирус при попаденето в организма на бременната жена чрез плацентата е способен да достигне и до плода. При липсата на оформена имунна система на плода вирусът може да нанесе вреда на вътрешните органи и мозъка на човека. Това е много опасно и може да наложи отпечатък върху целия живот на детето”, обяснява авторът на изследването Сара Глин.  Експертите също така напомнят, че и ваксините са способни да предизвикват неврологични заболявания, затова се препоръчва те да бъдат избягвани по възможност при профилактиката на грипа по време на бременност, пише Medical News Today.

Прочетете още по темата:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.