×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Рибеното масло помага при рани от залежаванеРибеното масло помага на организма да се справи с декубитуса, който води до инфекции и до болезнени усещания, казва проф. Пиер Сингър от университета в Тел Авив. Заедно с Мириам Теила от Медицинския център „Рабин”, той е провел интересен експеримент, разказва The Times of India. В продължение на три седмици на половината от група наблюдавани пациенти било давано по 8 мг рибено масло към храната, а на останалите – не. Към края на срока при пациентите, приемали рибено масло, не само намаляла болката, но и дискомфортът, предизвикан от декубитуса. Подобрението било от порядъка на 20-25 % по скалата за оценка зарастването на раните от залежаване, а имунната система по-ефикасно започнала да потиска възпалението.

Както е известно, рибеното масло повишава нивото на кислорода в тъканите. Това било и отправната точка на учените в новото изследване: те предположили, че добавката на рибено масло ще подпомогне зарастването на раните от залежаване, които се образуват заради недостига на кислород, нарушения в кръвоснабдяването и влажността. Рибеното масло освен това съдържа омега-3 мастни киселини, които понижават кръвното  и имат противовъзпалителен ефект за кожата и ставите.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.