×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Елена Горова е магистър - фармацевт от веригата Фрамар. В това интервю тя ще ни разкаже за новия продукт на Natural Factors - Sleep Relax Formula (Спокоен сън – формула), както и да разкаже защо би го препоръчала на своите пациенти.

Как ще представите новия продукт Sleep Relax Formula?

Sleep Relax Formula е четирикомпонентна растителна формула за подобряване на съня и възстановяване функционалността на нервната система. Продуктът включва стандартизирани екстракти от четири добре известни и проучени билки – корени от валериана (дилянка), стръкове от американски шлемник, цветове от пасифлора и цветни кошнички от хмел.  Това му позволява по естествен начин да улеснява заспиването и да успокоява тревожността. Той намалява въздействието на физическия и психически стрес, като не причинява физическа или психическа зависимост.

Как влияят основните съставки на продукта върху човешкия организъм? Кои части от растенията се използват във фармацията?

Валерианата (Valeriana officinalis), известна и като котешка трева, е традиционно европейско седативно и сънотворно средство. Употребяемата й част са коренищата с корените, извадени през есента при увяхване на стъблата и покарване на младите клонки, или напролет, през март-април. В медицината валерианата се използва срещу главоболие, безсъние, епилепсия, световъртеж, хипертония, припадъци и гърчове, истерия и други.  Неслучайно някои неврологични и кардиологични лекарства са съединения на вещества, изолирани от това растение. Установено е, че валерианата  подобрява ориентировъчния рефлекс. Добре известен е нейният спазмолитичен и седативен ефект, антиконвулсивното и кардиотоничното й действие. Терапията с валериана възстановява нормалните фази на съня и потиска свръхвъзбудената нервна система без развиване на „лекарствен махмурлук“ на следващия ден.

Американският шлемник (Scutellaria laterifolia) е седативно, антиконвулсивно и противовъзпалително лечебно растение, чиито употребяеми части са цъфтящите стръкове (Herba Scutellariae).  Екстрактът от американски шлемник има също антиоксидантно, имуностимулиращо, противовирусно и противотуморно действие, като понижава токсичността на цитостатиците спрямо костния мозък. Има известни данни, че растението предпазва от настъпването на инсулти и церебрален тромбоемболизъм и  облекчава усложненията им.

Пасифлората, понякога наричана и страстоцвет (Passiflora incarnata), е пълзяща лиана от тропиците и субтропиците на двата Американски субконтинента. Активните компоненти на растението са концентрирани в цветовете му и се извличат от тях след изсушаването им.   Анксиолитичните ефекти на пасифлора не са съпроводени с влияние върху паметта или тежка седация. Също така е доказано облекчаване на тревожността преди спинална анестезия и подобрение в симптомите на менопаузата под въздействие на пасифлората.

Хмелът (Humulus lupulus) едва ли се нуждае от представяне – всеки, който е изпивал по една хубава крафт бира след тежък работен ден, е запознат със седативните, антидепресантни, анксиолитични и леко сънотворни ефекти на екстрактите му. В Слийп релакс формула хмелът е представен като смес от разпрашените женски шишарковидни съцветия. Шишарките се обират още затворени, обикновено пред август месец, когато са осеяни със светложълти смолисти жлези и се сушат на сянка или в сушилня до 35 градуса по Целзий.

Защо пациентите предпочитат  Sleep Relax Formula?

Пациентите го предпочитат заради неговото сигурно, естествено, напълно безопасно и ефективно действие. Sleep Relax Formula спомага не само за преодоляване на безсънието, но оказва сигурна подкрепа срещу неговите причинители. Проблемите със съня могат да бъдат продиктувани от различни фактори като ежедневен стрес, напрежение, липса на баланс в хормоните на стреса и релаксацията. Sleep Relax Formulа е ефективен и естествен продукт за преодоляване на състояния, които стоят в основата на безсънието- от физически и емоционален характер. Билковите екстракти са в висока концентрация и синергично действие за успокояване на нервната система и подобряване продължителността и качеството на съня. За разлика от други средства, които могат да доведат до сънливост на сутринта, Sleep Relax Formula релаксира тялото през нощта и ви кара да се събудите отпочинали и бодри. Наши клиенти споделят, че са почувствали положителния ефект още след първия прием.

 Кому бихте го препоръчали?

За всички хора, които водят напрегнат начин на живот и търсят алтернативни начини за повлияване на стреса, напрежението, паническите атаки. За хората, които страдат от безсъние или тези, които искат да постигнат максимална релаксация и възстановяване от съня по естествен начин.

Още полезна информация:

Профил на Елена Горова – магистър-фармацевт

Sleep Relax Formula*Спокоен Сън Формула във framar.bg

Физическите обекти на аптеки Фрамар

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.