×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ако не сте чували за Affron® и ако не можете да спите добре, може би точно сега сте намерили своето решение. Тази добавка представлява екстракт от шафран и напоследък все по-сериозно се откроява в проучвания, свързани със съня


Все по-малко спим

Все повече хора страдат от липсата на качествен сън. Данни от 2022 г. за САЩ показват, че близо 30% от хората спят по-малко от 5 часа на нощ, а около 2/3 се затрудняват да заспят отново, след като са се събудили през нощта. Цели 50% пък посочват, че качеството на съня им се е влошило през последните две години, като притесненията и стресът са основни причини. В България положението не е много по-различно и е дори още по-стряскащо. Изследване, проведено миналата година показва, че над 70% от сънародниците ни имат проблеми със съня. Всеки трети се събужда повече от два пъти на вечер или прекалено рано сутрин и рядко се усеща отпочинал. Най-честите причини отново са стресът (69%), умората (46%), липсата на физическа активност и напрежение на работното място (над 30%).

Висококачествен и ефикасен продукт

Affron е продукт, който се отличава с набор от биоактивни съединения, отговорни за заспиването. В основата на Аffron е желанието за добиване на най-висококачествен екстракт. Този ангажимент започва с внимателния подбор на шафрана- една от най-ценните и скъпи подправки в света. В допълнение към щателния, екологичен подбор на шафран, производството на тази добавка преминава през патентован процес на екстракция, който използва вода с ниска температура за целта, без използване на каквито и да е химикали. По този начин се запазват активните съединения на шафрана.

В проучване проведено през 2021 г. при жени в пременопауза, приемът на 14 мг афрон два пъти дневно, се свързва със значително подобрение на психологическите симптоми на менопаузата. Изследване през 2018 г. пък доказва, че при юноши, приемът на афрон понижава нивата на случаен стрес, социална фобия и лошо настроение.

Най-голямото му предимство

Ако се задълбочим в доказателствата, които подкрепят свойствата на афрон за подобряване качеството на съня, още няколко проучвания ги потвърждават, като допълнителното предимство е, че тази добавка не съдържа изкуствен мелатонин в състава си. Доказано е още, че при приема и, се повишават концентрациите на мелатонин през нощта. Следователно, благодарение на affron, можем да постигнем значителни ползи от увеличеното ендогенно производство на мелатонин. Освен това афрон може да се използва при юноши, което го прави идеална помощ за лечение на нарушения на съня в тази възрастова група. Приемът му не се влияе от тютюна, лекарствата или от това дали се приема със или без храна и степента на усвояване е много висока.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.