×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

 

Постигането на  перфектния хормонален баланс е трудна задача. Причините за това са много, тъй като хормоналният фон се влияе от редица фактори, включително от начина на живот.

Много често хормоналните нарушения са следствие от високи нива на стрес и недоспиване, неправилно хранене, наднормено тегло и затлъстяване, излагане на токсини от околната среда, прием на лекарства.

Конвенционалният подход при третирането на хормоналния дисбаланс разчита основно на синтетичната хормонозаместителна терапия. В много от случаите справянето с проблема без нейна помощ би било немислимо.

Но възможно ли е нарушеният хормонален фон да се повлияе от природни средства? Отговорът на този въпрос можете да разберете от уебинара, който подготвихме специално по темата!

Водещият уебинара – д-р Маргарита Маламова, акушер-гинеколог в болница Шейново говори за едни от най-разпространените хормонални проблеми и начините за повлияването им.

 

Коментари (2)

    • Ася
    • 2020-09-04 17:12:44
    Изкам да попитам нещо
    • Ревита
    • 2020-09-08 08:33:34
    Здравейте, На Ваше разположение сме. Поздрави, Екипът на Ревита

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.