Search
Филтрирай по...

Хормонален баланс – полезни съвети от д-р Маргарита Маламова, акушер-гинеколог /Уебинар/

 

Постигането на  перфектния хормонален баланс е трудна задача. Причините за това са много, тъй като хормоналният фон се влияе от редица фактори, включително от начина на живот.

Много често хормоналните нарушения са следствие от високи нива на стрес и недоспиване, неправилно хранене, наднормено тегло и затлъстяване, излагане на токсини от околната среда, прием на лекарства.

Конвенционалният подход при третирането на хормоналния дисбаланс разчита основно на синтетичната хормонозаместителна терапия. В много от случаите справянето с проблема без нейна помощ би било немислимо.

Но възможно ли е нарушеният хормонален фон да се повлияе от природни средства? Отговорът на този въпрос можете да разберете от уебинара, който подготвихме специално по темата!

Водещият уебинара – д-р Маргарита Маламова, акушер-гинеколог в болница Шейново говори за едни от най-разпространените хормонални проблеми и начините за повлияването им.

 

Свързани продукти

Още по темата

Естроген
Полезно

Дииндолилметан – природният хормонален балансьор!

Чували ли сте за т. нар. “лош” естроген? Натрупването му в организма изважда хормоните извън баланс и предизвиква различни здравословни проблеми, включително сърдечно-съдови болести, покачване на теглото, проблеми с кожата, косата и ноктите и много

Прочетете повече »
Полезно

Възстановяване на хормоналния баланс в няколко лесни стъпки!

      Симптомите на хормоналния дисбаланс могат да се проявят по много различни начини и зависят в голяма степен от всеки индивидуален организъм. Именно поради това, няма унифицирани препоръки за приема на хранителни добавки

Прочетете повече »

2 thoughts on “Хормонален баланс – полезни съвети от д-р Маргарита Маламова, акушер-гинеколог /Уебинар/”

  1. Ревита

   Здравейте,

   На Ваше разположение сме.

   Поздрави,
   Екипът на Ревита

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top