×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Д-р Мефтуне Шефкетова, акушер-гинеколог, началник на Центъра за асистирана репродукция на Болница Токуда, разказва полезни съвети, свързани с проблемното забременяване.

Чуйте интервюто, като натиснете бутона, или прочетете най-важното от разговора по-долу.

Кога може да се говори за проблемно забременяване?

-когато двойката води редовен полов живот, жената е под 35 години и бременността не настъпва в продължение на 1 година

-когато жената е над 35 години и бременността не настъпва в срок от 6 месеца.

Важно е една двойка да знае кога точно е вече време да потърси специализирана помощ, защото рутинните прегледи не включват насоченост към репродуктивното здраве на жената (например оценка на яйчников резерв, което оценява как функционират яйчниците и дали двойката има време да изчака).

Какви са причините за безплодие?

От дълги години битува мита, че причината в по-голяма степен от случаите се корени в жената. Всъщност причините са 1/3 от страна на жената, 1/3 от страна на мъжа, а останалите причини са комплексни, дължащи се на двамата партньори.

Факторите, които имат отношение към забременяването, както и да е настъпило то, касаят целия организъм като цяло и половата система в частност.

Какви са причините от страна на мъжа?

Причините от страна на мъжа се дължат на намален брой или подвижност на сперматозоидите и на проблем в отделянето на семенна течност.

Какви са причините от страна на жената?

Причините от страна на жената могат да се дължат на проблем в узряването на яйцеклетките, различни заболявания, които могат да причинят безплодие и на външни фактори, които оказват влияние върху репродуктивните възможности.

Каква роля играе възрастта при репродуктивните неудачи?

В 21ви век планирането на деца се отлага за по-късен етап от житейското ни развитие. След определена възраст яйцеклетките започват да се променят като качество, енергиен потенциал, процес на зреене. Зачеването в по-късна възраст води рискове за вродени генетични аномалии в плода.

Как може да се подпомогне репродуктивната способност?

Факторите, които имат отношение към нашето репродуктивно здраве са много разнообразни и от различно естество. Трябва да се стремим да живеем по-здравословно, да намалим стреса, да приемаме по-пречистена храна. В днешното забързано ежедневие това е много трудно да се постигне, но пък има алтернативни натурални добавки, които набавят на организма нужните витамини, минерали, антиоксиданти и други ценни нутриенти.

Пакет Фертилитет за него и за нея Opti Ova™ Female Wellnes Kit и Mito Motile™ Male Wellness Kit осигуряват широк спектър естествени хранителни вещества за поддържане на мъжката и женската фертилност и подпомагат оплодителния процес по естествен начин.

Има антиоксидантно действие при жените, като подпомага нормалните функции и качеството на яйцеклетките, и насърчава естествената способност за зачеване.

Действа в подкрепа на нормалните функции на мъжката репродуктивна способност, осигурявайки критично важни витамини и минерали, антиоксиданти и аминокиселини, есенциални мастни киселини и други хранителни вещества.

Сертифицирани, че не съдържат ГМО, пестициди, разтворители и други вредни агенти.

Чуйте пълния запис в звуковия файл по-горе.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.