Search
Филтрирай по...

Екстракт от семена на целина: защо е толкова полезен?

Семена от целинаИзумителни ползи за здравето!

Екстрактът от семена на целина спомага по природосъобразен начин за справяне с причините, предизвикващи подагра или ревматоиден артрит.  Той успешно повлиява и хипертонията.

Тези изумителни ползи за здравето са клинично потвърдени!

Защо точно екстракт от семена на целина?

Защото съдържа 3nбутилфталид

3nбутилфталидът е вещество, което придава на целината специфичните й аромат и вкус. Може да се открие единствено в стъблото на целината или в продукти с екстракт от семена на целина.

Как 3nбутилфталидът прави тези удивителни неща?

Изследователите смятат, че 3nбутилфталидът действа, защото има силен ефект върху простагландинната система на тялото. Това ще рече, че в действителност екстрактът от семена на целина действа свързано с химикалите, които спомагат за контролиране на всекидневните функции на тялото, като бързината, с която кръвта се изпомпва през тялото или как тялото храносмила поетата храна.

Защо точно подагра или ревматоиден артрит?

Когато тялото произвежда повече пикочна киселина, отколкото може да изхвърли, резултатът може да бъде камъни в бъбреците и/или подагра. Подаграта може да атакува една или няколко стави по едно и също време и това се счита за артритна болка.

Колкото до ревматоидния артрит, той се получава при проблем с имунната система, в следствие на което се увреждат ставите.

Тези две състояния, както и хипертонията, са резултат от дисбаланс на вътрешния химичен състав на организма. 3-n-бутилфталидът спомага за облекчаване на състоянието бързо, защото действа върху балансирането на простагландинната система на тялото.

Много често, след прием на екстракт от семена на целина, пациентите забелязват облекчаване на симптомите, а често след това и пълна ремисия на заболяването.

Понякога е наложително влошаване преди подобрение

Обикновено организмът на хората, които страдат от ревматоидни заболявания, привиква към химическия дисбаланс. Понякога е възможно след началния прием на 3-n-бутилфталид да се забележи леко влошаване на състоянието, преди да настъпи трайно подобрение. Това означава, че тялото реагира и се бори с болестта.

Ето какво споделиха хора, които приемат екстракт от целина на канадската фирма Natural Factors:

П.М.: „Имам ревматоиден артрит още от дете. Пиех по 12 аспирина на ден около 30 години. В един момент реших да опитам с екстракт от семена на целина. Приемах по две капсули на ден в продължение на няколко месеца, като постепенно успях да намаля броя на аспирина от 12 на 10, 8, 4, 2… В началото имах болки през нощта всеки път, когато намалявах дозата, но тялото ми се справяше и се чувствах добре с намалената доза. Когато най-накрая премахнах и последния аспирин не усетих разлика! Сега, две години по-късно, вече не употребявам аспирин (освен при главоболие и подобни болки).

Започнах да пия екстракт от целина, защото прочетох публикувани изследвания, според които този екстракт с 85% 3-n-бутилфталид помага и при други форми на артритна болка. Клиничните изследвания са проведени, за да се изследва как екстрактът от семена на целина спомага за намаляване на високото кръвно налягане и е забелязан страничен положителен ефект и върху артритните болки.”

С.Г.: „Пия по 1 капсула на ден около 3 месеца и забелязах значително понижение на нивата на кръвната захар. Успях да намаля дозата на инсулина наполовина!“

В.М.: „Приемам този продукт от няколко години. Бих искал горещо да го препоръчам при високо кръвно налягане.”

З.О. „Взимам продукта редовно и ми помага, когато имам атаки, страдам от подагра. Опитайте! Няма никакви странични ефекти, а действието му е бързо!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top