×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билките и витамините полезни за възрастните хора Редовният прием на хранителни добавки от хора над средната възраст намалява симптомите на различни хронични заболявания. Билките, витамините и минералите се справят успешно със сърдечно-съдови и неврологични проблеми, слаб имунитет. Те намаляват и риска от болестта на Паркинсон, Алцхаймер и едновременно с това подобряват цялостното здравословно състояние на възрастните. Данните са от 3 паралелни проучвания в САЩ, Канада и Италия. Изследователите от Мемориал университет Нюфаундленд (Канада) доказаха, че ежедневният прием на комбинация от 19 витамина, минерала и микроелемента подобрява краткосрочната памет, повишава имунитета и засилва жизнените функции на 86 пациенти лекувани от различни здравословни проблеми.
Отделно американско проучване пък установи, че хората, които страдат от ниско ниво  на фолиева киселина и витамин В12 са изложени на много висок риск от развитие на Алцхаймер. Ето защо те препоръчват на възрастните си пациенти да вземат допълнително витамин В комплекс витамини.
Италиански изследователи пък са убедени, че хранителните дефицити водят до по-бързо остаряване – болки в костите и ставите, съсухрена кожа, силна умора. Те смятат, че всеки човек над 60-годишна възраст трябва да взема допълнително подходящи хранителни добавки, ако иска да се справи с тези проблеми.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мегамултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.