×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Диета за нисък холестеролВисокият холестерол често е в основата на редица сърдечно-съдови болести – инсулт или инфаркт. Статистиката сочи, че в западните държави почти 25% от хората над 45-годишна възраст вземат лекарства, за да понижат холестерола си. Медикаментите обаче имат много странични ефекти – пациентите се оплакват от умора, липса на енергия, на сексуално желание и още много други.
Ново проучване, публикувано в списанието на Американската медицинска асоциация показва, че специална диета може да ви помогне да понижите нивото на холестерола без да се налага да вземате лекарства. В тестовете са участвали 345 души  с висок холестерол. В продължение на 6 месеца те трябвало да спазват точно определен режим, лишен от наситени мазнини и внимателно побрани млечни продукти. Доброволците вземали всеки ден и допълнително червен ориз, листа от маслини и чесън под формата на хранителни добавки. Оказало се, че в края на тестовете доброволците са регулирали напълно нивото на холестерола. Предлагаме ви примерна диета, която лесно може да спазвате.

Закуска. Зърнени храни или овесени трици в комбинация с пресни плодове или мармалад. Чаша соево мляко. Без проблем може да хапнете и купичка плодове според сезона.

Късна закуска. Вземете си праскова (или пъпеш, грозде, нектарини, кайсии, тиква – в зависимост от сезона) и шепа бадеми. Соевото мляко също е позволено. Може да си направите шейк като смесите плодовете, млякото и ядките. Освен, че ще понижи холестерола ви, тази диета ще подсили имунитета.

Обяд. Сандвич от пълнозърнест хляб, марули, домати и краставици. Купичка черен боб. За десерт – авокадо и чаша соево мляко.

Следобедна закуска. Плодове и ядки. Може да опитате и комбинацията от кисело мляко с орехи. Не пропускайте и овесените трици.

Вечеря. Омлет със сирене и пълнозърнест хляб. Допълнете го с ризото с аспержи, краставици и копър. Може да замените омлета с печена риба на скара.

Ревита Ви препоръчва

Гарлицин, 350 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Алое вера (лист), 550 mg

Рейши, 190 mg

Шийтаке – майтаке, 400 mg

Куркума, 500 mg

Смирна (смола), 550 mg

Маслина (лист), 500 mg

Годжи бери, 500 mg

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.