×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Куркумата лекува артритКуркуминът (екстракт на светложълтата подправка куркума и съставка на популярното къри) успешно може да помогне при лечението на болезнени възпалителни състояния като тендинит, артрит и тендовагинит. Това са открили в две паралелни проучвания изследователи от Университета на Нотингам (Великобритания) и от Университета “Ludwig-Maximillians” в Мюнхен (Германия). Според тях куркумата може да се използва за потискане на неприятните възпаления. „Изключително важно е по какъв начин човек с подобно заболяване се храни. Убедени сме, че употребата на куркумата или кърито, може драстично да намали симптомите на артрита или тендинита”, смята проф. Али Мобашери от Университета на Нотингам.
Векове наред куркумата е използвана в традиционна индийска медицина като противовъзпалително средство. Тя успешно се прилага и при синдрома на лесно дразнимото черво. Вече има доказателства, че благодарение на своите антиоксидантни свойства, куркуминът се бори и с някои видове рак и цироза на черния дроб.
Учените установили, че молекули, наречени интерлевкини, предизвикват възпалителните процеси в сухожилията и ставите. Кукуминът обаче блокира действието на интерлевкините и по този начин пречи за развитието на болезнените състояния като артрит или тендинит. Досега тези заболявания са се лекували само с медикаменти, които обаче имат редица неприятни странични ефекти.

Ревита Ви препоръчва

Куркума, 500mg

Хидраплениш § МСМ, 750 mg

Хидраплениш, 500 mg

Босвелия, 310 mg

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Дяволски нокът (корен), 480 mg

Юка (стебло), 490 mg

Глюкозамин сулфат, 500 mg

Глюкозамин сулфат & МСM, 875 mg

Глюкозамин HCL, 375 mg

Глюкозамин HCL, 500 mg

Глюкозамин хондроитин, 820 mg

Кости, тъкани и хрущяли, 480 mg

Калций § магнезий, 250 mg

Калций, магнезий и цинк, 255 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Калций § магнезий § витамин D, 250 mg

Корал калций, 805 mg

МСМ/ Метилсулфонилметан, 1000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.