×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Лечение на тежък целулит


Целулитът е доброкачествено нарушение на кожата и хиподермата, характеризиращо се с натрупване на мастни отлагания в съединителната тъкан, която се намира непосредствено под кожата.

За да се справят с този проблем, повечето жени разчитат единствено на най-популярния подход - антицелулитните процедури и специализираната козметика. Ползите от такава терапия са безспорни, но поради факта, че въздействието й е само локално, крайният резултат невинаги е задоволителен.

За да бъдат премахнати нежеланите бучки и трапчинки от бедрата, седалището и други критични области, е необходимо да се атакуват основните причини за появата им.

 

3 основни причини за образуване на целулит

 

  • Застой на лимфата

Дисфункцията на лимфната система и по-конкретно – застоят на лимфната течност (лимфа) има водеща роля за появата на целулит. Когато лимфата не циркулира свободно, излишните течности и метаболитни отпадъци се натрупват в подкожните тъкани, вместо да бъдат изхвърлени от тялото. Освен целулит, застоят на лимфата предизвиква още подуване на крайниците, подпухване на лицето, умора, нарушения в храносмилането.

  • Намалена еластичност на дермата

Дерма е кожният слой, намиращ се под най-външния слой на кожата (епидермис). С възрастта броят на еластиновите и колагеновите влакна в дермата намалява, еластичността й отслабва и тя се отпуска. В резултат мастните клетки „избутват“ кожата нагоре, причинявайки деформации и целулит

  • Нарушено кръвообращение

Нарушената циркулация на кръвта възпрепятства преноса на хранителни вещества и кислород до кожата, отслабва дермата и разположената между мастните клетки съединителна тъкан, и създава условия за целулит.

 

Комбинация от 3 билки елиминира причинителите на целулита

Лечебните растения готу кола, бодлив залист и див кестен имат дълга история на употреба при различни нарушения, свързани с кръвоносните съдове, кръвообращението и лимфната система.

Комбинираната терапия с екстракти от готу кола, бодлив залист и див кестен води до видими подобрения в състоянието на кожата при целулит. В това отношение най-значими са откритията на световноизвестния френски лекар и диетолог Пиер Дюкан. Той установява, че комбинираният перорален прием на екстрактите, извлечени от тези билки стопира процесите, активиращи образуването на целулит и възстановява еластичността на кожата.

 

Nature’s Way – производител на едни от най-висококачествените екстракти от готу кола, бодлив залист и див кестен

Nature’s Way е американска компания с повече от 50 години опит в производството на природни средства. Портфолиото на бранда включва десетки продукти в подкрепа на женското здраве, сред които е и експресната антицелулитна програма Cellulite Control.

Cellulite Control – експресна антицелулитна програма комбинира три продукта, съдържащи екстракти от див кестен, готу кола и бодлив залист, които спомагат за трайно възстановяване нормалното състояние на кожата.

Готу кола. Стимулира производството на колаген, укрепва съединителната тъкан, подобрява кръвообращението и насърчава лимфния дренаж. Намалява отоците по тялото, включително в критичните области – лицето, крайниците и др.

Бодлив залист. Намалява задържането на течности и продукти на мастния разпад в подкожните тъкани. Подпомага дренажа на подкожните тъкани и елиминирането на излишните течности и токсини. Възпрепятства натрупването на мазнини в хиподермата.

Див кестен. Увеличава еластичността на вените, артериите и капилярите. Намалява възпалението във венозните съдове на долните крайници, защитава венозните клапи от вредното въздействие на свободните радикали, образуващи се в участъците с целулит. 

 

Какви ползи осигурява комбинираната терапия с Cellulite Control:

  • подобрява циркулацията на кръвта;
  • укрепва кръвоносните съдове и съединителната тъкан;
  • активира раздвижването на лимфата и дренажната функция на лимфната система;
  • спомага за елиминирането на излишните течности и токсини от подкожните тъкани;
  • възстановява здравината и еластичността на епидермиса, и значително редуцира проявите на т. нар. „портокалова кожа“.

 Храни убийци на целулит

Начин на приложение. Сутрин: по 1 капсула готу кола, бодлив залист и див кестен. Вечер: по 1 капсула готу кола, бодлив залист и див кестен. Приемайте капсулите след хранене.  

 

За още по-бързи резултати, комбинирайте приема на Cellulite Control с натуралния гел за локално приложение Gel reductor reafirmante!

Антицелулитният гел Linda ren diet gel reductor reafirmante комбинира активни компоненти, които стимулират липолизата и ефективно повлияват податливите на натрупване на мазнини области - бедрата, задните части, корема и ханша. Продуктът съдържа кофеин, Л-карнитин, екстракти от бодлив залист, гуарана, женшен и други съставки, които подпомагат разграждането на мастните клетки и намаляват обема на мастната тъкан в критичните зони.

Втриването на гела сутрин и вечер с кръгови движения до пълното му попиване в кожата, допринася за:

  • подпомагане функциите на лимфната система и елиминиране задържането на течности;
  • подобряване на кръвообращението;
  • насърчаване синтеза на колаген и осигуряване необходимата хидратация на кожата;
  • повишаване еластичността на кожата, изглаждането й и предотвратяване на по-нататъшното й отпускане.

 

Linda ren diet gel reductor reafirmante е продукт на испанската компания Artesania Agricola, специализирана в производството на билкови екстракти, растителни масла, специализирана натурална козметика за кожата и косата, и други естествени средства за здраве и красота. 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.