×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

митко димитров

Диета и фитнес режим за поддържане на топ форма – полезни съвети от световния и европейски шампион по културизъм Митко Димитров!

Здравейте, г-н Димитров, благодарим Ви, че се отзовахте на поканата ни.

Здравейте, ще се радвам, ако мога да бъда полезен...

Споделете как поддържате форма в тези необичайни времена?

Наистина положението е тежко, но за хора с изградени спортни навици няма да е проблем да се приспособят към обстановката.

Какви съвети бихте дали на хората, на които им се налага да заменят фитнеса с тренировки вкъщи?

Човек, който има желание винаги намира и начин... В домашна обстановка всичко може да се превърне в тежести и да се използва за тренировка на различните мускулни групи.

Спазвате ли специфичен хранителен режим и ако да – какъв е той?

В момента не спазвам специален предсъстезателен режим, но се храня здравословно...

Какъв хранителен режим бихте препоръчали за качване на мускулна маса?

Чистата мускулна маса изисква много храна, като качество и количество... 3 основни, и 3 междинни хранения дневно. Богати на въглехидрати, 5 г. на 1 кг. телесно тегло (но не от захари). Много протеини, 3г. на килограм телесно тегло.. Това са червено месо, яйца и риба.. .И вода 50 мл. за 1кг. телесно тегло.

Митко Димитров

А за изчистване на мазнини?

Тук вече трябва да се ограничат въглехидратите до 1 г. на  телесно тегло. Протеините остават високи >3 г. Много зелени зеленчуци и растителни мазнини. Водата също трябва да е над 50 мл. за кг тт.

Какъв тип тренировки предпочитате?

Супер серии, дроп серии.

С каква повторяемост на мускулна група?

Много е важно тренировката да бъде инстинктивна всеки път, за да може да е приятна и да извлечем максимума от нея... Ако правим дадено упражнение насила, ефектът може да бъде травма, но не и полза...

Какъв седмичен сплит бихте препоръчали за начинаещи и, респективно, за напреднали?

Седмичният ми сплит винаги е бил следният... Понеделник гърди и предно + средно рамо. Вторник - гръб и задно рамо. Сряда кардио и корем + стречинг. Четвъртък - бицепс и трицепс. Петък - крака и прасци... Събота - кардио, корем и стречинг. Неделя - почивка...

Какви хранителни добавки приемате и с каква цел?

Приемам основно протеин изолат веднага след тренировка. Аминокиселини преди и по време на тренировката...  Витамини и минерали според нуждите ми... В момента използвам и натуралния продукт за поддържане на ставите Остеомуув.

Как се възстановявате след тренировка?

Подбирам качеството на храната и добавките, за да съм сигурен, че съдържат това, от което имам нужда... По някога включвам и спортни дълбокотъканни масажи.

Хората, които тренират здраво, много често страдат от болки в ставите, имат проблеми със сухожилията. Вие какво предприемате, за да се предпазвате?

Доверявам се на натуралния препарат ОстеоМуув на канадската марка Natural Factors (Натурал Факторс). ОстеоМуув е с много богат състав, включващ глюкозамин сулфат, хидролизиран колаген, хиалуронова киселина, екстракти от босвелия и куркума и други естествени съставки срещу възпаления, износване и увреждане на ставите и сухожилията. Много съм доволен от приема му, защото значително намалява болката в ставите ми и ускорява възстановяването ми след интензивни тренировки.

ОстеоМуув

Благодарим Ви, че споделихте тази полезна информация с нас!

Вижте какви полезни съвети споделя още във видеото Митко Димитров!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.