×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ябълковият оцет е напълно натурален продукт. Той се получава от ябълков сок, който ферментира два пъти, за да се постигне така нареченият сайдер оцет.

Ябълковият оцет съдържа много ценни съставки, по-важните от които са:

Калий: Калият е минерал, който често възрастните не си набавят в достатъчно количество от храната. Минералът е ключов елемент за растежа, формирането на мускули, трансмисията на нервни импулси, сърдечната активност и др.

Бор: Борът е жизненоважен минерал в малки количества в човешкото тяло, който е необходим за нормалния растеж и здравето на тялото.

Витамин С: Витамин С вероятно е най-известен със способността си да подсилва имунната система. Той спомага за детоксикиране на тялото, заздравяване на клетките, за справяне със стреса и др.

Ацетична киселина: Ацетичната киселина забавя усвояването на скорбялата, което спомага за намаляване на скока на глюкозата, обикновено наблюдаван след хранене.

Ябълчена киселина: Ябълчената киселина обуславя антивирусните, антибактериалните и антигъбичните свойства на ябълковия оцет.

Пектин: Пектинът спомага за намаляване на кръвното налягане и на лошия холестерол.

Бета каротин: Бета каротинът е силен антиоксидант.

 

За какво се използва ябълковият оцет?

За намаляване на теглото: От хилядолетия насам ябълковият оцет се използва за намаляване на теглото. Основната причина, поради която ябълковият оцет спомага в борбата с излишното тегло, е ацетичната киселина. Ябълковият оцет допринася за изгаряне на калории и подкожни мазнини. Намалява апетита. Изследване от 2009 година констатира, че приемането на ябълков оцет значително намалява телесното тегло, мазнините в коремната област, обиколката на талията и нивото на триглицеридите.

За понижаване на кръвната захар: Ефектът върху нивата на кръвната захар е може би най-добре изследваният и с най-широки перспективи ефект на ябълковия оцет върху здравето. Изследванията констатират, че ябълковият оцет спомага за намаляване на нивата на глюкозата в кръвта.

За балансиране на Ph в организма: Ябълковият оцет балансира цялостната вътрешна система на организма. Тялото постоянно се стреми да постигне баланс. Ябълковият оцет позволява на организма да поддържа здравословно алкално ниво на pH. Изследване показва, че завишени киселинни нива (понижено pH) води до липса на енергия и по-висок риск от инфекция.

За детоксикация: Като част от балансирането на нивото на pH в организма, ябълковият оцет позволява цялостна детоксикация на тялото. Изследване показва, че ябълковият оцет стимулира кръвообръщението и спомага за детоксикиране на черния дроб.

При висок холестерол: Изследване от 2006г. констатира, че ябълковият оцет може да понижи холестерола. Понижава нивото на триглицеридите, които допринасят за лошия холестерол.

За нормално кръвно наляване и сърдечно здраве: Изследвания констатират, че ябълковият оцет понижава високото кръвно налягане.

За красива кожа: Спомага за доброто състояние на кожата и за изчистване на несъвършенствата.

За справяне с изтощение след претоварване: Физическите упражнения, а понякога и силният стрес водят до отделяне на млечна киселина в организма, която предизвиква умора. Аминокиселините в ябълковия оцет действат неутрализиращо. Съдържащите се в ябълковия оцет калий и ензими облекчават чувството за умора.

За стомашни проблеми: Ако причината за диарията е бактериална инфекция, ябълковият оцет може да спомогне за този проблем, благодарение на антибиотичните си свойства. Съдържанието на пектин в ябълковия оцет облекчава чревните спазми.

За лечение на рак: Лабораторни изследвания констатират, че ябълковият оцет може да унищожи ракови клетки или да забави тяхното разпространение. Допринася за неутрализиране на свободните радикали.

 

Втора част може да прочетете тук

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.