×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ресвератролът помага срещу астма и пневмонияЧервеното вино намалява кръвното налягане, регулира нивата на холестерола и триглицеридите и заздравява кръвоносните съдове. Това е неоспорим факт, доказан с редица изследвания. Причината е във веществото ресвератрол, което се съдържа в големи количества в гроздето. Холандски изследователски екип обаче откри, че виното оказва благотворно влияние и върху функцията на белите дробове. Учените доказаха, че хората, които приемат ресвератрол в по-големи количества дишат по-лесно, рискът от различни дихателни нарушения като астма, пневмония, бронхит, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ) е много по-малък.
Статистиката сочи, че белодробните заболявания са на второ място като причина за смъртност след сърдечно-съдовите болести. Те заемат 7% като причина за всички смъртни случаи в света. В България 230 000 пациенти годишно влизат в болници заради белодробни болести. Над 14 000 годишно заболяват от злокачествени образования на белия дроб, а 3 600 човека умират поради болести на дихателната система.
”Умерената консумация на вино има благоприятен ефект върху функцията на белите дробове”, се казва в доклада на холандските специалисти. Или с други думи  in vino veritas (истината е във виното)!

Ревита Ви препоръчва

Ресвератрол, 325 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.