×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
В един по-общ смисъл, рейки е метод, начин, способност да използваме духовната енергия, за да лекуваме тялото, ума, емоциите и духа си. В този смисъл, всеки от нас, вкл. тези, които не са преминали специалното обучение в метода Рейки на Учителя Микао Усуи, биха могли самостоятелно да поемат по пътя на самолечението и стремежа за постигане на идеално тяло, спокоен ум и светъл дух.



Самолечение – аз определям как се чувствам, мога ли да се справя сам/а, от каква помощ имам нужда, имам ли нужда от лекар, от какъв специалист се нуждая, аз контролирам процеса на оздравяване.

 

Всеки, който има познания за човешкото тяло и умее да се самонаблюдава, може да поеме отговорност за здравето си. А това са неща, които се учат.

 

По отношение на телесното тегло и по-точно наднорменото – установено е че до голяма степен отслабването и задържането на желаното тегло зависят от стимула, мотивацията – искам да изглеждам добре в бански костюм, искам в неделя на басейна да съм най-секси, искам когато минавам по морския бряг, всички погледи да са вперени в мен, мъжете да се обръщат, да ме гледат, да мечтаят за мен…



Ако по принцип нямате проблем с теглото, а само искате да изваяте тялото си като свалите 2-3 килограма по възможно най-здравословния начин, то освен здравословната диета – зеленчуци, не много сладки плодове/до обяд/, продукти без консерванти, достатъчно вода, то може да се обърнете и към методите за активиране на вродената способност на тялото да поддържа идеалното тегло.

 

Рейки

Преминалите обучението могат да правят всяка вечер пълен сеанс, с допълнително подаване в първа позиция на главата, на щитовидната жлеза, панкреаса / в епигастриума/, надбъбреците и яйчниците. Това упражнение води до пълна релаксация, освобождаване на блокажите в ендокринните жлези и нормализиране на метаболизма.

Тези, които не са преминали курса, могат всяка вечер да правят упражнението за релаксация – легнали по гръб, със затворени очи, насочвате вътрешния си поглед последователно от стъпалата нагоре по цялото тяло, като дишате бавно и спокойно. Сънят ви ще бъде по-спокоен, по-дълбок и възстановяването на нормалните жизнени процеси – по-пълноценно. Може да заспивате с ръце на корема или върху гърдите, там, където имате по-голяма нужда от лечение.

 

Упражнения за стимулиране на метаболизма

Петимата тибетци – комплекс от пет упражнения със силно въздействие върху ендокринните жлези и обмяната на веществата.



 

Тези, които за първи път ще правят подобни упражнения, добре е да започнат през ден с трикратно повторение на всяко. Постепенно да преминат на всекидневни упражнения и да увеличават до 20-21 повторения.

 

Първо упражнение - застанете с разтворени настрани ръце и обърнати надолу длани. Завъртете се по посока на часовниковата стрелка. Определете сами оптималната бройка, но не повече от 20-21, като увеличавате постепенно всеки ден. Започнете с 2-3 завъртания.

Второ упражнение - легнете по гръб с ръце отстрани на тялото, вдишайте и притиснете брадичката към гърдите като повдигате крака до вертикално положение, издишайте и се върнете в изходна позиция.

Трето упражнение - коленичете на пода и изправете тялото, поставете ръце на бедрата, издишайте и придърпайте брадичката към гърдите, вдишайте и извийте гръбнака, като внимателно изнасяте главата възможно най-назад.

Четвърто упражнение – седнете на пода с изпънати крака, раздалечени стъпала и опрени на пода ръце. Издишайте и притиснете брадичката към гърдите, след което вдишайте и отпуснете главата максимално назад. Без да прегъвате ръцете и да отмествате тях или краката, свийте коленете и вдигнете горната част на тялото до хоризонтално положение. Напрегнете мускулите, после се отпуснете.

Пето упражнение - легнете по корем, опрете ръце на постелката на равнището на раменете, краката – леко раздалечени. Вдишайте и повдигнете седалището, така че тялото да направи прав ъгъл. Издишайте и се върнете в изходно положение.

Не е задължително от самото начало да изпълнявате всички ритуали. Започнете с тези, които успеете да направите. Помнете, че ефектът на тибетските ритуали се крие в тяхната комплектност. Започнете както и колкото можете, останалото ще дойде с времето и постоянството.

Следва продължение…

Текст: д-р Аелита Петрова

лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
Рейки мастер
консултиращ лекар в Български Рейки център

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.