×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
разширени вени, варикозни вени, хемороидиЛечебните свойства на Дивия кестен  (Aesculus hippocastanum)  са отдавна познати, а днес – и клинично установени. Растението се среща из цяла Европа и северна Америка. Преди време, за лечебни цели са се използвали основно кората и листата му, но съвременната фитотерапия залага на семената, поради изобилието от активни съставки в тях.

Дивият кестен е традиционно средство за подобряване на кръвообращението. Използва се за лечение на венозни заболявания, включително втвърдяване на артериите, разширени вени, флебит, язви на краката, хемороиди, измръзване и др. Екстрактът от Див кестен притежава мощно стягащо и противовъзпалително действие, и заздравява венозните стени. Приемът на екстракта от Див кестен възпрепятства задържането на течности, увеличавайки пропускливостта на капилярите и допринасяйки за повторното усвояване на излишните течности обратно в кръвоносната система. Семената на Дивия кестен са богати на танини, алантоин, холин, фитостероли, витамините С и К, кумарини, флавоноиди и др. Едни от най-ценните компоненти в състава на растението биват ескулин и есцин. Ескулинът представлява кумаринов гликозид, който тонизира вените, намалява пропускливостта им и ги прави по-здрави и еластични.

Есцинът също укрепва тонуса на вените и капилярите, и подобрява циркулацията на кръвта от крайниците към сърцето. Есцинът предотвратява образуването на кръвни съсиреци и укрепва състоянието на капилярите. В кората на Конския кестен се съдържат дъбилни вещества, масло, алантоин, кумаринови гликозиди и др. Листата на растението съдържат спиреозид, рутин, астрагалин, изокверцитрин, кверцитрин и др. Задържането на течности в краката например, е проблем основно на хората, които прекарват по-голямата част от времето си в изправено положение. Може да засегне обаче и онези, които почти не се движат през деня и прекарват часове наред в статично положение пред компютъра и т.н. подпомага кръвообращениетоПродължителното стоене на крака и затлъстяването могат да увеличат налягането във вените, следствие на което те се подуват. Така, с течение на времето, вените се превръщат във варикозни. Есцинът, с неговото силно антиоксидантно действие, спомага за възпроизводството на колаген и еластин – основните протеини, формиращи структурата на вените. Посредством тази ключова защита, есцинът държи вените и капилярите силни. Той поддържа структурната им цялост дори през времето, в което те са подложени на стрес.

Богатият набор от активни съставки превръщат Дивия кестен в отличен аналгетик. Поради силните си противовъзпалителни свойства, екстрактът от Див кестен се препоръчва при навяхвания, изкълчвания разтягания и други травми.  Доказано е, че екстрактът от Див кестен намалява вискозитета на кръвта, благоприятства състоянието при атеросклероза и понижава съдържанието на „лошия” холестерол в кръвта. Приемът на екстракт от Див кестен помага при състояния на умора, болка, подуване и тежест в краката. Той постепенн премахва отоците и синините, и подобрява кръвообращението.
Вижте всики продукти с Див кестен:

Прочетете още за Див кестен:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.