×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Детоксикация на организма след преяждане

Отрупани с тежки и мазни ястия маси, алкохол, сладки напитки, десерти и сладкиши... Едва ли сред вас има такива, които са успели да не се поддадат на празничните вкусни изкушения и да не са попрекалили с тях. Чувствате се „тежки”, качили сте някое и друго килце, липсва ви енергия. Е, няма смисъл да губите времето си в безмислени съжаления и да мислите как сте могли да се въздържате малко повече от съблазнително вкусните храни и алкохолните напитки. Вместо това, ви предлагаме да детоксикирате тялото си, за да влезете отново във форма!

Детоксикацията, особено след периоди на злоупотреба с храни и напитки, има супер положителен ефект както върху физическото, така и върху менталното здраве на човека. Към нея обаче, трябва да подходите постепенно, тъй като организма не приема добре резките промени в начина на хранене. Така например, скорошни изследвания показаха, че внезапният преход от мазни и сладки храни към здравословно меню може да доведе до симптоми, подобни на онези при спиране на тежки лекарства и медикаменти.
  • Преди да решите да прочиствате организма си, уверете се, че се наспивате добре. Липсата на качествен сън кара тялото ви буквално да „крещи” за захар. В такава ситуация ще ви бъде много по-трудно да си наложите контрол.
  • Не забравяйте също за плавното и постепенно преминаване от „лоша” към здравословна храна. Наред с това, не е нужно да изключвате „завинаги и изцяло” вредните храни. В крайна сметка, идеята е да направите трайни промени в начина си на живот, а не да спазвате едномесечна диета, след която отново да преминете към несъвместим със здравето ви режим.
  • След дните на обилно хранене и повече прем на алкохол, приемайте въглехидрати, мазнини и протеини всеки ден, на всеки три часа. Следвайте този принцип поне една седмица, за да възвърнете енергията си и да предотвратите негативните резки промени в нивата на кръвната ви захар.
  • Всяка сутрин след ставане, изпивайте по една чаша вода, а вечер приемайте добавка със съдържание на магнезий. Магнезият ще ви помогне по-бързо и лесно да преодолеете стреса от завръщането ви към работното ежедневие и преминаването към нормален режим на хранене.
  • За да се справите с първите седмици от постваканционния период, определено имате нужда от подсилване на имунитета. Един от най-ефективните начини за това е с прием на добавки, включващи в състава си медицинските гъби шийтаке и майтаке. Освен че подобряват защитните сили на организма, медицинските гъби притежават способността да понижават кръвното налягане и да намаляват „лошия” холестерол, предотвратявайки образуването на холестеролови плаки в кръвта.
  • И нещо много важно: преминете към прием на повече алкални храни, каквито са повечето плодове и зеленчуци. Промяната на средата от киселинна към алкална, както и балансирането на Ph на тялото, може да намали симптомите на хроничното възпаление, да нормализира нивата на кръвната захар и да ви накара да се почувствате доста по-енергични.
За неутрализиране киселинността на тялото, можете да опитате и с алкализиращи минерални капки Alkazone, които подобряват метаболизма и детоксикират по съвсем естествен начин. Alkazone са източник на много добре усвояващи се калций, магнезий и калий, и намаляват излишната киселинност, получила се следствие основно от неправилно хранене. Те са перфектният избор както за следпразничния период, така и за зимните месеци като цяло, тъй като именно тогава хапваме по-малко пресни храни (основно пресни плодове и зеленчуци), за сметка на киселинообразуващите храни, характерни за студения сезон.

Прочетете още:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.